Андрій ГУСІН: «Нам не просто протистояти більш досвідченим суперникам»

Андрій ГУСІН: «Нам не просто протистояти більш досвідченим суперникам»

- Матч ми почали нормально, забили м’яч і пали багато гострих нагод. Ми розуміли як грає «Олімпік» і намагались використовувати наших швидкісних гравців. Деякі виходи в атаку були досить непоганими, але бракувало фінальної точки. Команда грала щільно і не давала супернику нічого створити біля своїх воріт. Після перерви гра, мабуть, не змінилася б, якби не наша помилка на рівному місці. Не вибили м’яч, після чого – простріл і гол. Прикро, що з аута нас так легко обіграли. Другий гол – те ж саме. Сьогодні, в цілому, не найкращий матч Кушнірова, в двох епізодах він зіграв необережно і неуважно. Фактично, другий м’яч ми також отримали з його флангу. Сказати, що суперник створював якісь моменти я не можу. Швидше ми самі допомогли їм створити ситуації, після яких пропустили м’ячі. Нажаль, у нас немає ресурсу, щоб відповісти і забити. Не хочу повторюватись, але нам непросто протистояти більш досвідченим хлопцям, не маючи кадрового посилення гри. Тому ми не можемо змінити хід матчу, який складається для нас невдало.

- Бадр Ель Каддурі тренуватиметься з «Динамо-2»?

- Ні, тренується він з першою командою, за «Динамо-2» він лише гратиме.

- Здалось, що Коркішко сьогодні грав плеймейкера, відходячи назад і починаючи атаки. Ви вирішили трохи змінити його функції?

- Я хочу щоб він був більш корисним для команди, але не можу зробити цього повною мірою. Це його ініціатива так глибоко відходити. Я не вимагаю цього від нього, а навпаки кажу грати ближче до форвардів. Іноді він діє вірно, а часом – надто глибоко, надто близько до півзахисту.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua     

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер