Андрій ГУСІН: «Нам потрібен крайній захисник, опорник та нападник»

Андрій ГУСІН: «Нам потрібен крайній захисник, опорник та нападник»

- Безперечно, стан у нас трохи кращий, ніж у суперника. В «Арсеналі» багато футболістів на перегляді. Сьогодні нашим завданням було дати можливість усім пограти, ще раз подивитися хлопців у справі. У найближчі три дні в нас будуть дворазові тренування, непроста робота, після чого на тлі втоми будемо грати попередньо з «Колосом» із Ковалівки. Це хороша команда, на Меморіалі Макарова вони мені сподобалися. А далі ще один непростий тижневий цикл. Словом, із сьогоднішнього дня навантаження будуть збільшуватися, і цей непростий мікроцикл завершиться 13-го лютого, сподіваюся, всі його витримають. А вже потім розпочнеться інша робота – більш приємна та з м'ячами.

- Віталій Каверін тепер буде виступати за «Динамо-2»?

- Так, ми з ним поговорили, нам потрібні сильні виконавці, будемо сподіватися, що він залишиться в команді, хоча остаточно й не можу бути в цьому впевненим. Хочу його вивчити трохи краще, щоб визначити, де його доцільніше використовувати. У Каверіна є хороші якості, які він показав й у сьогоднішньому поєдинку. Загалом, якщо він залишиться – буде прогресувати. У Віталія був непростий етап, коли він мало грав у своїх клубах, а більше їздив по орендах. Цей футболіст хоче грати на хорошому рівні, але для цього потрібно себе десь проявити. Ми можемо йому дати таку можливість, якщо він буде сумлінно працювати. Є велика різниця між тим, щоб подавати надії та показувати весь свій потенціал. Останнє він зможе зробити, якщо пройде з нами всі збори та належним чином підготується до сезону. Тоді, впевнений, він заявить про себе.

- Сергій Логінов тимчасово повернувся з оренди в російському «Салюті»?

- Поки складно сказати. Минулого разу він підійшов, сказав, що в нього є пропозиція та поїхав на збір, але, мабуть, не склалося, якщо він повернувся. Я всім своїм гравцям сказав, що по-людськи їх розумію, але якщо вони хочуть вирішувати свої проблеми, нехай це роблять зараз, а не коли розпочнеться сезон. Із цим погодився і президент. Я не хочу, щоб ми награвали футболістів, використовували їх у своїх схемах, а потім в останній момент їх «висмикували» зі складу. Нам потрібно вирішити задачу залишитися в першій лізі.

- Ярослав Прокипчук у вас справжній універсал – сьогодні взагалі на лівому фланзі захисту грав?

- Це ж добре, правда? Нехай старається. Головне, що у нього й інших хлопців є можливість грати та шанс проявити себе. А те, що не завжди всі грають на своїх позиціях... Інколи це вимушене рішення. У нас лише два крайніх захисники, це проблема. Ми обговорювали це сьогодні з Олександром Хацкевичем. Не дай Боже, щось станеться – нам нема ким буде замінити. А конкуренція потрібна, якщо центральних захисників у нас поки вистачає, то крайній захисник, опорний півзахисник та нападник нам необхідний. Тому ми би хотіли взяти Акубардію та Буяльського з молодіжної команди, й нам потрібен ще один форвард.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер