Андрій ГУСІН: «Нас у черговий раз підвели власні помилки»

Андрій ГУСІН: «Нас у черговий раз підвели власні помилки»

- Можливо, нічия сьогодні і була б більш закономірним результатом, але футбол не визнає умовного способу, - із філософського вступу почав короткий огляд гри для офіційного сайту старший тренер «Динамо-2» - Якщо зібрати всі наші пропущені за сезон м'ячі, вийде хороша рубрика «без коментарів». На жаль, поки у нас немає в команді та в обороні, зокрема, футболістів, які не помиляються. Дуже шкода, що заробили пенальті перший м'яч був випадковим, його можна назвати нещасним випадком. Наш гравець не грав рукою м'яч влучив йому в руку. Ну а другий, безумовно, ми самі собі привезли. В іншому, незважаючи на те, що у нас перед матчем був великий дефіцит кадрів, намагалися виглядати гідно, і, гадаю, нам це вдалося. Намагалися нагнітати обстановку протягом усього матчу і нічого не дозволили зробити супернику, але, на жаль, нас у черговий раз підвели власні помилки. Ну, і в завершальній стадії нам бракує футболістів, які могли б поставити фінальну крапку, виконати останній пас і завдати завершального удару, який влучив би в створ воріт. Хоча, хлопці старалися, не можу дорікнути їм у відсутності бажання, боротьби, вони билися, в цьому треба віддати їм належне. Шкода тільки, що стільки зусиль, які ми доклали в цьому матчі, не принесли турнірні очки.

- Сьогодні дебютував Ісраїлов, як можете прокоментувати його гру?

- На мій погляд, Аха зіграв добре, він приніс користь, у нього багато що виходило. Словом, було видно, що він скучив за грою. Все-таки, він тренувався разом із нами больше ніж півтора роки, але ми раніше не могли його заявити. Мені приємно, що Аха дуже добре себе проявив, будемо раді якісному гравцю в нашому колективі. Нашій команді дуже необхідне посилення, сподіваюся, вона його отримала. Як я вже говорив, на жаль, до зими у нас не буде кадрового посилення. Ви самі бачите, що кожен гравець дуже важливий для нас, доводиться грати з тими, кого маємо.

- Чи дозволяється за регламентом дозаявляти гравців по ходу сезону?

- Так, інакше нам би не вдалося цього зробити. Додам, що в другому таймі ми намагалися змінити малюнок матчу, підсилили гру, випустили форварда, постаралися переломити хід гри. Були хороші передумови для цього, але поки забиті м'ячі нам даються важко. Ми дуже залежимо від гравців, які є в обоймі. Навіть за статистикою у нас немає
результативних форвардів, плюс, останнім часом усі наші нападники перебувають не в оптимальних кондиціях. Тому ми змушені були Теміле переводити в атаку.

- Де шукати оптимізм?

- Ми, тренери, будемо знаходити потрібні слова.
Інша справа, що ми поки не можемо уникнути помилок в обороні та браку виконавської майстерності в атаці.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер