Андрій ГУСІН: «Наша команда була дуже мотивована»

Андрій ГУСІН: «Наша команда була дуже мотивована»

- У мене в Чернівцях багато родичів (посміхається). Що стосується гри, думаю, наша команда була дуже мотивована сьогодні і після чотирьох поразок поспіль ми були добре налаштовані на гру. Вона вийшла бойовою, з великою кількістю боротьби, підборів, спірних м'ячів. Загалом, нам було непросто. Вгорі ми вигравали єдиноборства і не дали супернику багато можливостей для атак. Ми також очікували великої кількості передач з флангів, так і вийшло. За великим рахунком наші гравці зіграли досить надійно і використовували ті можливості, які у нас були, намагалися діяти швидко, проходити захист, епізодами пресингувати. В принципі, це виходило, ми змусили суперника помилитися в захисті та не без частки везіння забили м'ячі. Хороші можливості у нас були як у першому таймі, так і в другому. В цілому, вважаю, зіграли досить вдало.

- Ви привезли змінений склад в Чернівці?

- Так, у нас були деякі перестановки. У порівнянні з першим матчем, в нашому складі вийшли Парцванія, Мединський і Теміле. Доводиться вносити деякі корективи, оскільки нас не влаштовує як деякі футболісти грали в минулих матчах - грати на одній майстерності замало, та й майстерності небагато. Потрібно працювати на футбольному полі і працювати старанно. У Чернівцях гравці виконали багато чорнової роботи, яка непомітна на перший погляд, але істотно вплинула на хід зустрічі.

- Незважаючи на те, що Теміле довгий час пропустив, проти «Буковини» він провів матч добре?

- Звичайно, коли людина забиває два м'ячі, - це чудово для будь-якої команди, Франк використовував ті шанси, які були. У цих моментах він був наполегливий, саме цієї якості нам не вистачало в минулих матчах з боку інших футболістів. А от що стосується оборони, до нього є невеликі питання, як людина творчого плану, він не завжди відпрацьовував ззаду, як нам би того хотілося. Але Теміле компенсував це своєю активністю в атаці.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер