Андрій ГУСІН: «Нашою метою в останній грі була перемога»

Андрій ГУСІН: «Нашою метою в останній грі була перемога»

Після гри Андрій Гусін прокоментував результат і поділився планами команди на зимову перерву:

- Перше, що хочеться сказати: на якість гри вплинула не дуже хороша якість поля, газон був погано підготовлений. Тут чудовий стадіон, є підігрів поля. Думаю, гра була б більш змістовною і цікавою, якби не мерзле поле. А так, через це гра спростилася, було дуже багато боротьби, спірних м'ячів, хлопці намагалися пристосуватися до поля. Якщо говорити про гру загалом, ми створили більше небезпечних моментів, більше пробивали по воротах, але гра завершилася внічию. Потрібно відзначити, що хлопці грали з дуже високою самовіддачею, старалися. Повторюю, якби не якість поля, помилок в обороні, напевно, було б менше. Часом було важко просто вибити м'яч. Нашим завданням була перемога, шкода, що не вдалося її досягти.

- Чи бачите ви прогрес у сумської команди?

- Я ж бачив лише дві гри, причому, друга проходила на не зовсім футбольному полі. Тому, важко дати оцінку, як би склалася гра, якби газон був звичайним. Мені не зовсім коректно оцінювати «Суми». Це краще зробить ваш тренер.

- Уже відомо, наскільки серйозне пошкодження у Козлова?

- Він «смикнув» задню поверхню стегна, тож у нас була вимушена заміна центрального захисника на початку матчу. До речі, травма нашого гравця - це також наслідок поганого поля. Тим паче, враховуючи, що другого центрального захисника у нас не було в запасі, адже Рижук відбував дискваліфікацію. Тож змушені були зміщувати туди Фаворова і, думаю, він впорався зі своїми обов'язками.

- Які плани команди на зимове міжсезоння?

- У неділю ми зберемося з командою, а потім відпустимо хлопців у відпустку до Нового року. Після свята зберемо команду і будемо готуватися до сезону. Крім того, у нас ще відбудеться зустріч з тренерською радою «Динамо», на якоій ми обговоримо, як нам рухатися далі. Одного разу ми вже зустрічалися та висловили свої побажання, зауваження. Дуже важливо перед весняною частиною сезону спільно прийняти рішення щодо комплектації команди. Протягом останніх чотирьох місяців, коли почався чемпіонат, у нас існує великий кадровий дефіцит. Сподіваюся, це питання ми вирішимо на зустрічі тренерів першої команди, дубля та U-19. Також ми ще зустрінемося з президентом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер