Андрій ГУСІН: «Не достукалися ми, тренери, до наших футболістів»

Андрій ГУСІН: «Не достукалися ми, тренери, до наших футболістів»

- Гадаю, «Сталь» перемогла заслужено, в них хороша команда. А ось власні дії нас розчарували. Стартовий відрізок ми провели невдало, й своїми помилками допомогли супернику організувати атаки на наші ворота, які завершилися голами, полегшивши тим самим завдання господарям. А після того, як вони повели 2:0, їм стало набагато легше грати. Не достукалися ми, тренери, до наших футболістів, хоча попереджали їх про важливість надійної гри, якраз надійності в обороні нам сьогодні й не вистачило. Спробували зробити зміни під час перерви, гра покращилася, почали з'являтися гольові моменти, але бракувало реалізації. Епізоди потрібно догравати до кінця, тому що в кожному м'ячі, який ми пропустили, не вдалося уникнути власних помилок. Якщо брати гру у відборі, індивідуально ми виглядали слабше. Це призводило до програшу мікродуелей та голів у наші ворота.

- Здалося, у деяких гравців, які переростають молодіжний вік, не було бажання боротися, щоб потрапити до головної команди. Я маю на увазі Теміле, Суареса...

- Напевно, ми з вами по-різному дивилися матч. І Суарес, і Теміле були сьогодні активними. Я не знаю, чому у вас виникло таке питання. Я не погоджуюсь із вами, що у Теміле не було гольових моментів. У нас справді не було сьогодні багато моментів, але це не провина цих двох гравців.

- Сьогодні навіть не потрапили до заявки Воронков та Фаворов. Що з ними?

- У нас є проблеми з атакою. Воронков травмований, у нього болить спина, і зараз він проходить курс лікування. А у Фаворова не все гаразд із гомілкостопом, який він підвернув, і в найближчих матчах, боюся, ми не зможемо на них розраховувати. Тож будемо використовувати ті сили, які в нас є на сьогодні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер