Андрій ГУСІН: «Не очікували, що весь матч доведеться грати в меншості»

Андрій ГУСІН: «Не очікували, що весь матч доведеться грати в меншості»

- Складно щось казати, ми не очікували, що весь матч доведеться грати в меншості, тому що порушення Логінова не «тягнуло» на червону картку. Безумовно, цей епізод вплинув на перебіг матчу. Нічого з того, що ми планували, награвали на зборах, виконати сьогодні на полі не вдалося. Довелося перелаштовуватися. Потім ще припустилися помилок в обороні, які були не зовсім обов'язковими. Все це і призвело до такого невтішного результату.

- Тобто, пенальті був безперечним? Запитання викликала лише червона картка?

- Потрібно ще раз подивитися епізод на відео. Але все ж, мені здається, вилучення – занадто жорстоке покарання для нас. Ми хотіли володіти ініціативою на полі, а в підсумку, змушені були більше оборонятися, тобто, грали за ситуацією.

- Після вилучення, щоб повернути стрункість до захисних порядків, вирішили пожертвувати Теміле?

- Нам потрібно було перелаштовуватися, і ми спробували це зробити. Але я не зовсім задоволений тим, як ми зіграли в центрі оборони, були помилки й у крайніх захисників. Незважаючи на те, що, як я вже сказав, більшу частину матчу ми оборонялися, потрібно було зіграти більш надійно. Це був наш перший офіційний матч навесні, і хлопці трохи нервували.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер