Андрій ГУСІН: «Необхідно ігрову перевагу втілювати в гольову»

Андрій ГУСІН: «Необхідно ігрову перевагу втілювати в гольову»

- Попри те, що погода була не зовсім футбольною, хлопці багато і добре рухались, контролювали м’яч, створили близько десяти гольових моментів і приблизно 20 разів пробили по воротам. Нажаль нас підводить наша стара хвороба – реалізація моментів. Знову виникли помилки, які час від часу з’являються в кожному матчі. Ніби на полі відбуваються прості речі, але вони призводять до голів у наші ворота. В одному випадку це стандарт, в другому – просто впустили гравця, хоч ніщо не віщувало неприємностей. За великим рахунком, ми не дозволили супернику нічого зробити, гра була під нашим контролем. Просто потрібно реалізовувати гольові ситуації, щоб володіти перевагою в забитих м’ячах. Сьогодні ми не змоги відігратись.

- Чому сьогодні не грав Бадр Ель Каддурі?

- Це швидше питання до керівництва клубу, він мав тренуватись із нами і їхати на виїзд, але не виходив на зв'язок і ми були змушені розраховувати на тих футболістів, які були в нашому розпорядженні. Я розумію його, як досвідченого футболіста, який, мабуть, не дуже хоче їздити на виїзди з другою командою. Але так склалась ситуація, що він на даний момент без команди, йому потрібна ігрова практика і клуб надав йому таку можливість.

- А Каверін також може грати лише за «Динамо-2»?

- У Каверіна серйозна травма, поки я з ним не розмовляв, адже не відомо коли він повернеться в стрій. Також у нас є Теміле, який також весь час відновлюється. Тому чекати на посилення не варто.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер