Андрій ГУСІН: «Потрібно краще реалізовувати свої моменти»

Андрій ГУСІН: «Потрібно краще реалізовувати свої моменти»

- Матч, як ми й очікували, вийшов бойовим, було дуже багато боротьби, ми змогли створити п'ять гольових моментів, але забили лише один м'яч. Гадаю, саме це й зумовило нічийний результат, тому що в «Буковини» взагалі моментів не було в першому таймі, а в другому – лише кілька стандартів. Думаю, що наша оборона зіграла непогано, за винятком того епізоду, коли ми пропустили м'яч. Висновок: краще потрібно реалізовувати те, що створюємо.

- Сьогодні не було Бутеніна та Фаворова. Це за станом здоров'я?

- Бутенін застудився, Фаворов ушкодив гомілкостоп та поки лікується.

- Були якісь проблеми у Коркішка, що він не вийшов у стартовому складі? (Питання від телеканалу «Футбол»)

- Коркішко до цього матчу протягом місяця не тренувався. Якби ви уважно стежили за командою, ви би це питання не ставили.

- Після осінньої частини сезону ви казали про бажання мати більш досвідченого форварда. Що в цьому зв'язку можете сказати про гру Воронкова?

- Нам би все ж таки хотілося мати ще й Хльобаса у складі, але на жаль, через різні причини ми на нього розраховувати поки не можемо, так само, як і на Симовича. Нам дуже потрібно підсилювати центральну вісь: воротар, центральний захисник, опорний півзахисник та нападник. Симович, на якого ми розраховували, травмований. І Хльобас, на якого ми дуже розраховували, – теж. Але будемо працювати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер