Андрій ГУСІН: «Перемога стане поштовхом до майбутніх успіхів»

Андрій ГУСІН: «Перемога стане поштовхом до майбутніх успіхів»

- Я задоволений тим, що ми, нарешті, виграли. Ми припускали, що матч буде так складатися. Враховували погоду в останні дні й той факт, що на цьому стадіоні поле завжди вогке. У суперника були габаритні форварди, тому ми розуміли, що буде багато верхових передач, боротьби. Моменти переважно створювалися після навали. Ми же обрали іншу тактику – гру на контратаках, свідомо віддавши ініціативу. У нас були більш швидкісні гравці, вони використовували цю перевагу, наш план спрацював, команда забила два м'ячі та мала передумови забити третій. Але також могли й пропустити самі. Дуже радий, що неприємна серія припинилася, будемо сподіватися, що ця перемога стане поштовхом до нашим майбутніх успіхів.

- Останнім часом команда багато пропускала. На дії в захисті звертали особливу увагу перед грою?

- Я не хотів би звинувачувати нікого з наших гравців, але ви й самі бачите, що є складнощі. Наші захисники не такі вже й маленькі, тим не менш, ми регулярно пропускаємо зі стандартних положень. У суперників з'являються моменти після флангових атак, і поки ми повністю цю проблему не вирішили. Але ми забили два м'ячі в атаці, і це добре.

- Як здалося, ваші підопічні добре зіграли на підборі?

- Підібрати м'яча в цій грі було найголовнішим, не стільки виграти м'яч, скільки його підібрати, оскільки ми розуміли, що всі передачі будуть йти на Пищура, при цьому важливо не втратити концентрацію. Словом, багато, звичайно, виграли, але не всі, адже моменти в суперника все ж таки були.

- Останні 20 хвилин вийшли дуже нервовими, чи можна було цього уникнути?

- Ні, не можна. У них є два футболісти на зріст 190 см, нам було важкувато проти них, але ми залишали попереду двох форвардів у надії зачепитися за м'яч та провести контратаку, тому не «звалилися» на гру в шість захисників.

- Чи не розслабить футболістів перемога над «пивоварами» перед матчем із «Олександрією»?

- Ні, в жодному разі, навпаки, ми чекали на перемогу. На нас чекає наступний непростий матч проти одного з провідних колективів. Із лідерами ми граємо гідно, важливо зберегти хороший настрій та намагатися уникнути помилок, які в нас були. У тому, що з нашого боку буде хороша гра, я не сумніваюся.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер