Андрій ГУСІН: «Бійка на тренуванні? Ми знали, що нас буде знімати канал «Футбол»…»

Андрій ГУСІН: «Бійка на тренуванні? Ми знали, що нас буде знімати канал «Футбол»…»

- Незважаючи на те, що ми сьогодні забили сім м'ячів, я б не сказав, що задоволений реалізацією. У першому таймі відзначилися тричі, хоча могли забивати всі дев'ять. Я б дуже хотів, щоб наші форварди намагалися реалізовувати якомога більше моментів. Вони ж почали забивати лише наприкінці тайму. У захисті зіграли «на нуль», але, на жаль, у нас там було не так багато роботи у першому таймі, та й у другому нас не дуже напружували. Так що потрібно шукати спаринги із сильнішими командами, щоб перевірити на міцність нашу оборону.

- Що можете сказати про Сурогате, який перебуває
на перегляді?

- За паспортом це хлопець 1995 року народження з Гвінеї, грає на позиції опорного півзахисника. Сьогодні було його перше ігрове навантаження. Подивимося на нього, через пару днів протестуємо.

- Як прокоментуєте бійку, яка сталася на одному з тренувань між Коркішко та Теміле?

- Ми знали, що наше заняття приїде знімати телебачення. А оскільки канал «Футбол» нечасто нас балує своєю увагою, домовилися з хлопцями створити інцидент, щоб журналістам було, що сказати (посміхається). Довелося придумати бійку. З нашого боку все було під контролем, так що, все, що ми задумали, вдалося зробити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер