Андрій ГУСІН: «Проблема з реалізацією моментів»

Андрій ГУСІН: «Проблема з реалізацією моментів»

-Добре, що ми граємо «на нуль» у другому домашньому матчі поспіль. Загалом наші суперники завдали трьох ударів по воротах. Отже, гру в обороні ми налагодили. А от в атаці нам бракує креативних гравців, які могли б узяти гру на себе, загострити ситуацію, добре виконати останній пас. Ми хотіли активно використати фланги, але, на жаль, наші флангові футболісти з різних причин зараз перебувають не в найкращій формі. Наприклад, Гемега грав за збірну, тому сьогодні виглядав утомленим і почувався «не в своїй тарілці». Не в найоптимальнішому стані Прокипчук, тому він лишився в запасі з перших хвилин.

У нас немає великого вибору виконавців. Довелося змістити Макаренка на фланг. Велике навантаження отримав і Хобленко, який також грав за збірну. Звісно, молодим хлопцям непросто. Нам хотілося б мати більший вибір футболістів. Зараз у нас п’ятеро травмованих гравців. Це серйозна втрата. Загалом, трохи не вистачає конкуренції. Сподіваюся, що за кілька тижнів усі зможуть грати.

Мені здається, що суперники приїжджають до Києва, аби вибороти хоча б одне очко і, на жаль, їм це вдається. Знову доводиться казати, що ми багато контролюємо м’яч, але в атаці потрібно грати гостріше. Навіть попри те, що нам багато чого не вдавалося – нашим ударам бракувало влучності, часто били вище воріт – все одно у нас були гарні моменти для взяття воріт суперника. Але залишається проблема з реалізацією, про яку ми часто говоримо.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер