Андрій ГУСІН: «Програємо через одні й ті ж помилки»

Андрій ГУСІН: «Програємо через одні й ті ж помилки»

- Нас дуже жорстко карають за ті помилки, яких ми припускаємось. Це швидше не командні помилки, а індивідуальні. Загалом, команда сьогодні дуже старалася, домінувала на полі, напевно, хвилин 70. Знову створили дуже багато моментів, здавалося, ось-ось заб'ємо м'яч. Фактично, за весь час суперник завдав лише один удар по нашим воротам. А потім сталася прикра помилка, наш гравець неуважно зіграв у штрафному майданчику, ми пропустили гол, і все розклеїлося. На жаль, відігратися ми вже не змогли. Дуже прикро, що всі матчі у нас проходять приблизно за одним і тим же сценарієм, але очок, на жаль, ми не набираємо ...

- Коли в першому таймі команда не використала стільки моментів, чи не виникало у вас передчуття, що суперник може покарати за таке розтринькування?

- Перший м'яч нам забили на 46-й хвилині просто з ауту. Другий гол - те ж саме. Суперник просто використав свої сильні сторони. Але ми готували хлопців до того, що буде багато боротьби, і важливо підбирати м'яч. Загалом, суперник не змусив нас сильно помилятися і, за великим рахунком, не напружував. Не знаю, можливо, хлопці розслабилися. Так домінувати протягом більшої частини матчу, і в підсумку програти - це прикро. Повторюю, хлопці старалися, і за це їм потрібно віддати належне. Вони нагнітали, пресингували, створили багато моментів, показували більш якісну гру. Але знову ж таки, результат проти нас. Нам потрібно налагодити гру в обороні, як командну, та і індивідуальну, тому що помилки деяких футболістів стають системними. Повторюю, прикро, що ми програємо матчі через одні і ті же помилки конкретних футболістів.

- Чи вистачає мотивації Ель Каддурі грати за «Динамо-2»?

- Він потренувався з нами два дні. Бадр грає нормально, хоча, можливо, в першій команді він грав би краще. Але він професіонал, і поки в мене до нього претензій немає.

- Як себе почуває Загладько?

- Він отримав пошкодження, і тому не грав. Зараз він вже одужує, подивимось, як він буде себе почувати і чи зможе готуватися наступного тижня. У загальній групі Рома поки не тренувався.

- Чому ви так пізно проводили заміни?

- Характер матчу був таким, що наші гравці на всіх позиціях нагнітали ситуацію. Суперників напружували і форварди, і крайні хави, і гравці центру поля. Скрізь, де могли, ми намагалися накривати опонентів і у нас це виходило. Але, знову ж таки, ці помилки ... Напевно, є наша вина в тому, що ми ніяк не можемо навчити деяких футболістів більш серйозно ставитися до простих речей. Коли йде навіс, боротьба, потрібно обов'язково бути дуже уважним у власному штрафному майданчику. Але, враховуючи, як ми жахливо зіграли, нас за це сьогодні й покарали.

Світлана Полякова з Кончі-Заспи

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер