Андрій ГУСІН: «Швидкість не завжди була високою, але хороші відрізки простежувалися»

Андрій ГУСІН: «Швидкість не завжди була високою, але хороші відрізки простежувалися»

Гру своїх підопічних традиційно прокоментував наставник Андрій Гусін:

- Я буду цілком задоволений, коли в нас не буде в такій кількості травмованих футболістів. У тому числі, у цьому матчі ми провели дві вимушені заміни, й до нього втратили сімох футболістів. Все ж таки, як не крути, штучне покриття впливає на підготовку. Будемо намагатися підвести гравців, які випали з обойми, до спільного знаменника до першого офіційного матчу.

Що стосується безпосередньо гри, матч був в'язким, не варто забувати, що це була вже шоста гра днів за 9, тож графік турніру доволі щільний, його непросто витримати. Можливо, хлопці демонстрували не ті швидкості, які хотілося би бачити, але були й непогані відрізки, хороші комбінації. А ось ударів по воротах було не так багато, хоча передумов для атак було достатньо. Добре, що перемогли, настрій після цього завжди кращий. Повторюся, хочеться, щоб усі скоріше одужали після своїх мікропошкоджень та повернулися до гри.

- Сьогодні футболісти отримали ігрового часу більше звичайного?


- Це вимушене рішення, адже Симович був під питанням, ми домовилися, що він зіграє тайм, потім досить давно немає Ель Каддурі, Юссуфа, мікроушкодження було в Мілевського, він поїхав на медобстеження. Будемо сподіватися, через певний час він поновить тренування. Також не тренувався Адаменко. У підсумку, так сталося, що вибір футболістів у нас був не таким уже широким. Хоча, після перерви ми провели п'ять планових замін, одна з яких була вимушеною через травму Мединського в першому таймі. Намагалися дати гравцям якомога більше часу. Ми починали турнір із шістьма центральними захисниками, тепер залишилося лише троє, з яких, як я вже казав, один був під питанням. І крайніх захисників було більше, а зараз також залишилося лише троє. Тому доводиться викручуватися.

- Чому Єрмаченко не отримав сьогодні ігрової практики?

- Тому що на флангах вийшли грати Теміле та Шевчук, у яких стан був кращим. Саша трохи втомився, першу гру він зіграв добре, а потім із кожним наступним матчем став менше рухатися, знизилася його активність та ефективність.

- Тим часом, усі 90 хвилин провів на полі Імамвердієв. Тепер про нього можете сказати більше?

- Ви можете самі його оцінити, ви ж також бачили матч та його гру. Я також обов'язково подивлюся відео, лише після цього зможу більш чітко сформулювати про нього своє уявлення та предметно про нього говорити. У суботу зі збору повернеться перша команда, ми порадимося з Блохіним, Михайличенком та визначимося. У будь-якому випадку, Імамвердієв 29-го січня їде до розташування своєї національної збірної, тому будемо намагатися прийняти рішення до цього.

- Скільки футболістів вам знадобиться, щоб дограти сезон у 1-й лізі?

- Нинішню кількість гравців не варто порівнювати з тією, яка буде в заявочному листі. Під час турніру багато футболістів у нас були на перегляді. Для нас, перш за все, важлива якість – нам потрібні сильні футболісти, наприклад, такі, яких ми бачили у складі молодіжної команди сьогодні. Я, як і раніше, вважаю, що там є гравці, які сильніші за багатьох наших виконавців, і я буду дуже радий, якщо вони підсилять нашу команду.

- У цьому контексті ви говорили про Яремчука, який сьогодні відіграв досить багато часу...

- Моя думка не змінилася, я, як і раніше, хочу його бачити в колективі, а також Полегенька, який активно грає на правому фланзі. Також нам потрібні виконавці в середину поля, напевно, ви помітили, що не було хворого Фаворова, не все гаразд із Суаресом, який пропустив початок збору. Тому в нас не виходить швидкого виходу до атаки, надійного контролю м'яча. Морозенко трохи затягує, переграє, внаслідок чого відбуваються втрати м'яча, те ж саме стосується й Мединського. Тому нам потрібні більш швидкі та креативні гравці, які працюють із м'ячем на швидкості.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер