Андрій ГУСІН: «Намагаємося на фініші знайти внутрішні резерви»

Андрій ГУСІН: «Намагаємося на фініші знайти внутрішні резерви»

Динамівцям буде присуджено технічну перемогу. Як у зв'язку зі скасуванням матчу будуть змінені плани підготовки команди, розповів старший тренер «Динамо-2» Андрій Гусін:

- Про скасування матчу та підготовку до заключного поєдинку чемпіонату проти «Сталі» ми поговорили з хлопцями, налаштували їх. Тепер за результат цього матчу відповідає команда, хлопці самі взяли на себе таку відповідальність. Вони дуже хотіли вихідний, хоча й не заслуговували на нього, але ми пішли їм назустріч і надали день відпочинку. Можна сказати, вони його виграли на тренуванні (посміхається). Тому футболісти пообіцяли не підвести тренерський штаб.

- Вимушена пауза
позитивний чи негативний для команди момент?

- Це просто робоча ситуація. Цей факт не викликав жодних незручностей чи зміни планів, оскільки ми знайшли спаринг-партнера й замінимо офіційний поєдинок товариської грою з ФК «Музичі», яка відбудеться 25-го травня об 11.30 на нашій базі. У цьому матчі ми дамо можливість пограти всім хлопцям й оберемо оптимальний склад на матч зі «Сталлю»

- Враховуючи технічну перемогу, у випадку виграшу останнього матчу «Динамо-2» може піднятися на 7-му сходинку в турнірній таблиці. Чи буде такий результат вважатися кроком уперед, порівняно з торішнім 8-им місцем?

- У будь-якому випадку, ми налаштовуємо хлопців на перемогу, тим паче, що граємо вдома. «Сталь»
хороший суперник, який дихає нам у спину. Будемо битися з ними, як же інакше. А про результати й висновки давайте поговоримо після завершення чемпіонату. Тоді ж і підіб'ємо підсумки, детально проаналізувавши конкретні матчі та події.

- В останньому матчі проти «Сталі» вам усе ще не зможуть допомогти гравці молодіжної збірної. Уже звикли грати без них?

- Їхня відсутність помітна, але ми намагаємося знайти внутрішні резерви, щоб досягати перемог. Раніше нам це вдавалося, спробуємо виграти й останній матч, щоб наші «збірники» не відчували себе незамінними й не розслаблялися (посміхається).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер