Андрій ГУСІН: «У Києві зіграємо більш агресивно»

Андрій ГУСІН: «У Києві зіграємо більш агресивно»

- Матч виявився непростим. На жаль, багато хлопців не зіграли так переконливо, як вони можуть, у багатьох наших виконавців було багато браку, внаслідок чого гра не клеїлася так, як того хотілося б, особливо у першому таймі. Після перерви, звичайно, стали грати трохи краще. Але не зовсім зрозумілий пенальті в наші ворота міг вплинути на команду негативно. Однак пропущений м'яч з незрозуміло звідки вигаданого одинадцятиметрового нас підбадьорив і змусив грати більш агресивно. Ми відігралися, але добитися перемоги так і не змогли, хоча й володіли перевагою.

- Чи вплинув на гру той факт, що на початку матчу серйозну травму отримав Кирило Козлов і не зміг продовжити гру?

- Безумовно, Кирило - хороший футболіст, основний наш гравець, який брав участь в останніх матчах. На жаль, він і в минулій грі отримав серйозну травму. Але він – боєць. Думаю, якщо у команді всі будуть такими бійцями, як він, вона буде тільки прогресувати. Кирило є прикладом для багатьох.

- Наскільки серйозне пошкодження у Козлова, як він себе почуває?

- У нього була глибока рана, йому зашили лоб. Завтра у Києві він поїде на обстеження, зробить МРТ, після чого буде поставлений остаточний діагноз.

- Яке враження залишив свердловський «Шахтар»? Чи будете перебудовувати свою гру в Києві після побаченого сьогодні?

- Як ми будемо грати, я вам, звичайно, не скажу. Але, безумовно, коли дивишся відео при підготовці до гри – враження одне, а вживу трохи інше. Думаю, у Києві зіграємо агресивніше. В цілому, «Шахтар» – гідна команда. Але у будь-якого колективу є як плюси, так і мінуси, їх просто потрібно правильно використовувати. Також необхідно грати на тому рівні, на якому футболісти можуть. А я впевнений, що вони можуть краще, просто потрібно показати це на футбольному полі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер