Андрій ГУСІН: «У першій лізі за помилки карають дуже жорстко»

Андрій ГУСІН: «У першій лізі за помилки карають дуже жорстко»

- Традиційно ми почали добре, володіли повною перевагою впродовж першого тайму. Було кілька непоганих моментів, на жаль, нам не вдалося забити. Що стосується другого тайму, гра трохи вирівнялася, але біля наших воріт було не так багато моментів, та й ми створили пару хороших ситуацій. На жаль не забили. Гадаю, гра йшла до гола. Хоч у нас було і більше моментів, але ми їх не реалізували, а суперник скористався навіть не стовідсотковим шансом. У них момент виник нізвідки. Але вже нічого не зміниш.

- Команда опустилася на останнє місце. Що робити?

- Працювати. Руки опускати не можна. Треба аналізувати краще, щось міняти, можливо, в тактиці. Хоча, в принципі, ми домінуємо у всіх матчах. На жаль, у нас немає високої реалізації. До того ж, такі м'ячі, які пропускаємо ми... По-моєму, ми вже пропустили більше за всіх у першій лізі... Звичайно, не можна все списувати на невезіння. Все-таки нам потрібні більш міцні гравці для турніру першої ліги, які не так часто помиляються. Тут за подібне карають дуже жорстко.

- Чи не заважають вашим підопічним виклики до збірних? Можливо, у них з
'являється забагато самовпевненності, вони починають грати абияк?

- Те, що наших гравців запрошують до збірних - це добре. Інше питання, що іноді не вистачає часу на відновлення. Наприклад, деякі з них зіграли за останній тиждень три матчі. Звичайно, їм може бути трохи важкувато, але це не виправдання. Вони молоді хлопці, тому відновлюватися повинні швидко.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер