Андрій ГУСІН: «Останнім часом помітні позитивні зміни»

Андрій ГУСІН: «Останнім часом помітні позитивні зміни»

- І в першому, і в другому таймі ми володіли територіальною перевагою. Але гольових моментів більше створили, все ж таки, після перерви. Шкода, що забили лише один м'яч, і через це була нервозність. Все-таки, стандартні положення біля наших воріт несли в собі певну загрозу. Як не крути, поки ми не завжди граємо добре і якісно під час стандартів.

- Динамівська схема
гра з одним нападником попереду чи з двома?

- Перш за все, потрібно відштовхуватися від того, скільки форвардів у нас є в наявності. Травмований був Воронков, який не грав більше місяця, лікується Коркішко, не в оптимальних кондиціях Шевчук. Є Ігор Мединський, ось на нього ми і розраховуємо. Ми розуміли, що якщо потрібно буде підсилювати гру, випустимо Воронкова. Я радий, що він уже рухається нормально, будемо сподіватися, що болі в спині його більше не потурбують, і він буде грати постійно.

- З'явилися проблеми зі здоров'ям у Кушнірова?

- Час від часу у нас з'являються проблеми. Наприклад, Кушніров пошкодив спину. Сподіваюся, через кілька днів він почне тренуватися в загальній групі, подивимося, як він буде себе почувати. Також у нас додалося дискваліфікованих гравців
Рижук пропустить два наступні матчі, так що знову доведеться щось змінювати в обороніі.

- У двох матчах поспіль «Динамо-2» не пропускало. Чи можна говорити про те, що помітна певна стабільність?

- Добре, коли вдається грати на нуль, але не можна казати, що в сьогоднішньому матчі було все ідеально. Не всі наші футболісти можуть занести цю гру собі до активу. Потрібно зазначити, що це був принциповий матч для нас, в якому потрібно було взяти три очки, і хлопці це завдання виконали.
Останнім часом помітні позитивні зміни, прийшли перемоги, а з ними і гарний настрій. Дуже сподіваюся, що це збережеться, і ми будемо продовжувати набирати очки.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер