Андрій ГУСІН: «У таких матчах загартовується характер»

Андрій ГУСІН: «У таких матчах загартовується характер»

- Був хороший, бойовий матч. «Геліос» вдома грає агресивно, що сьогодні він і підтвердив. Рівень боротьби був дуже високим протягом усього матчу, було багато подач, моментів з обох сторін. Це саме те, що потрібно нашим хлопцям. У нас було багато хороших контратак, в яких ми могли довести рахунок до розгромного. Але потрібно віддати належне супернику, який не дозволяв нам розслабитися й постійно створював небезпеку біля наших воріт за допомогою силового тиску.

- Сьогодні не змогли зіграти кілька провідних гравців, яких викликали до збірної, але ті, хто їх замінив, не підвели?

- Справді, у нас 13 футболістів, а в наступному буде взагалі 12, враховуючи дискваліфікацію Макаренка. Деякі хлопці давно не грали, але вони діяли непогано. Добре зіграв Сухомлинов. Інші також старалися. Не можу сказати, що все складалося, але те, що ми забили два голи на виїзді, – це позитивний момент. Крім того, у нас були моменти, щоб забити ще. Попри те, що ми виграли більшість єдиноборств, потрібно працювати над грою на другому поверсі, адже суперники кілька разів змогли пробити.

- До перерви команда грала менш активно, ніж у другому таймі. Які слова Ви знайшли для підопічних, щоб вони змогли забити два швидких голи?

- Ми поговорили по-чоловічому. Довелося струснути команду, адже ми не хотіли, щоб гра продовжувала бути такою, як у першому таймі. Після того, як забили два голи, почали грати за рахунком, нам було набагато легше. У певний момент ми контролювали гру, але після того, як суперник почав тиснути й відіграв один гол, харків’яни побігли вперед, постійно намагалися створювати напругу, що їм і вдавалося робити до останньої хвилини.

- Чи можна сказати, що Вашій команді пощастило наприкінці матчу?

- Тиск «Геліоса», безумовно, відчувався. Їхнім ударам іноді бракувало влучності, як і нашим. Іноді щастить, іноді ні. У першому таймі у суперників був момент, схожий на той, коли ми забили гол, але вони його не реалізували. А ми забили два хороших голи, Макаренко віддавав непоганий пас, коли Суареса збили у штрафному майданчику. Ми задоволені тим, що перемогли. Перед цим хороший матч був проти «Севастополя», але ми програли 2:3. Сьогодні також було багато хороших епізодів, безкомпромісної боротьби, хлопці після матчу вийшли трохи побитими, але їм це на користь, адже в таких матчах загартовується характер, а це знадобиться їм у майбутньому.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер