Андрій ГУСІН: «Ми не створили багато моментів, рахунок відповідає грі»

Андрій ГУСІН: «Ми не створили багато моментів, рахунок відповідає грі»

- Гра вийшла бойовою, у суперника достатньо організована команда, вона значно менше помилялася, ніж ми, і добре скористалася тими моментами, які створила. Гадаю, якби ми забили пенальті, можливо, нам би вдалося переломити хід матчу. У другому таймі ми почали трохи краще рухатися і грати, але, на жаль, нам не вдалося створити багато моментів. Так що рахунок відповідає грі.

- Ви спробували Лухтанова на позиції в центрі поля. Ви задоволені результатом?

- Він уже грав на цій позиції ще в Академії. Просто річ у тому, що у нас є великий дефіцит центральних півзахисників. Мединський був травмований і кілька днів не тренувався, тому не був в оптимальних кондиціях. Так що це був вимушений хід.

- Була інформація про те, що Коркішко травмований і не може грати...

- Діма також пропустив десь два тижні і провів із нами лише два тренування, так що не міг розраховувати на гру в стартовому складі. У нього було серйозне пошкодження, але він швидко почав одужувати. Ми ризикнули дати йому ігровий час, але, на жаль, напевно, ніхто з наших хлопців не зміг себе проявити в повній мірі в цьому матчі.

- Ви замінили Теміле після сутички з суперником або з ігрових причин?

- Теміле, перш за все, не дуже добре грав. Його не було там, де потрібно опинятися в гострих епізодах після прострілів із флангів. Так повторювалося не один раз, не два і не три. У нас грало два форварди, ми хотіли загострити гру, і у нас були небезпечні простріли, але, повторюся, там нікого не виявлялося. А як раз це і було завданням Франка.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер