Андрій Гусін: «Виїзні матчі даються команді важче, ніж домашні»

Андрій Гусін: «Виїзні матчі даються команді важче, ніж домашні»

В останньому турі «Динамо-2» перемогло «Сталь» 2:0. Зазвичай виїзні поєдинки підопічним Андрія Гусіна даються непросто, але цю тенденцію команда поступово порушує. Попереду в динамівців подорож до Донецька на матч із «Олімпіком». Про нього, а також у цілому про справи команди розповів Андрій Гусін:

- У попередньому поєдинку хлопці зіграли добре й організовано, активно пересувалися полем. Правильно відкривалися, чіплялися за м’ячі й добре використали голеві моменти. Словом, позитивних моментів у матчі було більше, внаслідок чого прийшли голи. Але ще більше важливо, що ми зіграли «на нуль» у захисті. Тим паче, на виїзді. Будемо намагатися не пропускати й надалі.

- У двох останніх виїзних поєдинках команда не програвала. Навчилися й у гостях здобувати результат?

- Ні, як і раніше виїзні матчі даються команді важче від домашніх. У них ми припускаємося трохи більше помилок. Потрібно грати достатньо зібрано, тоді вірогідність того, що набраних очок буде більше, зросте. До кожної гри необхідно підходити дуже сконцентровано. Нас дуже жорстко карають за помилки.

- У наступному матчі з «Олімпіком» команда готова закріпити успіх?

- Ми налаштовуємо хлопців на максимальний результат. Спробуємо зберегти все найкраще, що в нас є, продовжити вдосконалювати гру як в обороні, так і в атаці. Перед командою стоїть завдання перемагати, адже ми хочемо радувати наших уболівальників.

- Останнім часом з хорошого боку показав себе нападник Ігор Мединський, забивши у чотирьох матчах п’ять м’ячів. Він освоївся в команді?

- Сезон покаже. Зараз він виглядає непогано. Але важливо, щоб усі хлопці виглядали однаково добре, щоб абсолютно ніхто не випадав із командних дій. Усі мають працювати на межі. Лише в цьому випадку ми досягнемо успіху.

- Чого очікуєте від завтрашнього кубкового протистояння «Динамо» – «Шахтар»?


- Я завжди очікую від нашої команди лише перемоги. Всі чудово розуміють, що «Шахтар» зараз не в оптимальних кондиціях, але я не хотів би загострювати на цьому увагу. «Динамо» може цим скористатися, якщо хлопці виконають усе, що скаже тренер.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер