Андрій та Інна зіграли весілля!

Андрій та Інна зіграли весілля!

Минула п’ятниця стала незабутньою в житті нападника «Динамо» та збірної України Андрія Ярмоленко! 22-річний футболіст зіграв весілля, його обраницею стала чарівна Інна. За освітою Інна спеціаліст із міжнародних відносин та дипломатії, зараз працює директором американського благодійного фонду.

Наприкінці жовтня пара «розписалася» у РАГСі, а 16-го листопада обвінчалася в Михайлівському соборі. Відсвяткувати одруження молодята вирішили лише зараз, після завершення футбольного сезону.

Андрій та Інна познайомилися чотири з половиною роки тому в нічному клубі. Тоді Андрій лише переїхав до Києва із Чернігова, робив у «Динамо» перші кроки.

- Андрій сказав мені, що трохи захоплюється футболом, але я не думала, що трохи – це все його життя, – згадує Інна.

Стосунки у пари розвивалися поетапно. Жити разом Андрій та Інна стали за рік після знайомства. Інна бачила, що хлопець ставиться до неї серйозно, так само, як і вона до нього. Все йшло до весілля...

- Зробити пропозицію Андрій вирішив у травні, перед четвертою річницею нашого знайомства. Все було дуже красиво. Важливі вчинки Андрій завжди ретельно обдумує та робить їх незабутніми. Не буду розкривати всіх подробиць, але гадаю, такої пропозиції не було в жоднієї дівчини.

Весільне свято проходило в готелі «Інтерконтиненталь» у святковій, веселій атмосфері. Зібралося близько ста гостей, серед них динамівці Денис Гармаш, Максим Коваль, Сергій Рибалка, Артем Кравець, Олег Допілка, із «Дніпра» приїхав Сергій Кравченко та Роман Зозуля, із донецького «Металурга» Микола Морозюк, із «Севастополя» Андрій Фартушняк, із «Рубіна» Роман Єременко. Гостей розважали фокусники, шоу-балет та Світлана Лобода. Молодятам подарували безліч подарунків та море квітів.

ФК «Динамо» бажає молодій сім’ї Ярмоленків великої любові, взаєморозуміння та благополуччя! Гірко!!!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер