Андрій НЕСМАЧНИЙ: «Динамо» зобов'язане здобути три очки в матчі із «Севастополем»

Андрій НЕСМАЧНИЙ: «Динамо» зобов'язане здобути три очки в матчі із «Севастополем»

- Андрію, для сьогоднішнього «Динамо» чотири очки в двох стартових матчах - хороший показник?

- Цих втрачених очок часто і не вистачає «Динамо» в кінцівці чемпіонату, коли ведеться боротьба за призові місці і путівку в Лігу чемпіонів. Для «Динамо» нічия – майже поразка, тому завжди потрібно прагнути завойовувати три очки. Безумовно, чотири очки в двох матчах - поганий результат.

- Варто зазначити, що «Динамо» пропускало і від «Волині», і від «Говерли». Виходить, э проблема в обороні?

- Захист команди починається з нападу. Помилки в атаці і півзахисті також призводять до пропущених м'ячів. Напевно, на сьогоднішній день Блохін перебуває в пошуку, проводить рокіровки складу, шукає оптимальне поєднання гравців. Неправильно було очікувати, що весь цей механізм запрацює відразу. Так, на даний момент існують проблеми, але, думаю, Блохін ще зробить корективи, щоб виправити ситуацію.

Також у літнє міжсезоння були придбані нові, висококласні футболісти. Якщо ж буде придбаний ще й центральний захисник такого ж рівня, то нам з вами залишиться лише чекати, коли новачки заграють на повну силу і продемонструють свої найкращі якості в командній грі. В індивідуальному плані всі вони - дуже сильні виконавці, але ми чекаємо і сподіваємося, що хлопці проявлять себе і в колективних діях.

- На лівий фланг оборони було придбано Бенуа Тремулінаса. Напевно особисто ви пов'язуєте з цим гравцем особливі надії?

- Лівий фланг захисту, як би не було дивно, завжди був позицією, на яку дуже непросто знайти гравця, здатного повністю її закрити. Напевно селекційна служба «Динамо» довго стежила за Тремулінасом і чудово вивчила його здібності. Тепер подивимося, як він втілить в життя сподівання, покладені на нього керівництвом та вболівальниками «Динамо».

- Що скажете про «Севастополь»?

- Незважаючи на статус дебютанта, у складі «Севастополя» є багато футболістів, що вже виступали на хорошому рівні. Вважаю, під керівництвом такого тренера, як Кононов, з цього сплаву молодості і досвіду може щось вийти. Особисто мені ця команда дуже симпатична. У «Севастополя» є свій малюнок і стиль гри, а тренер прекрасно використовує знання в плані організації. Думаю, «Динамо» буде непросто, хоча кияни зобов'язані перемагати суперника і брати три очки.

- Як, на ваш погляд, будуть розгортатися події на полі і до чого готуватися уболівальникам?

- Зрозуміло, що з шашками наголо в атаку ніхто не побіжить. Все залежатиме від господарів, адже Блохін чудово знає «Севастополь» і кримчани навряд чи зуміють запропонувати «Динамо» щось нове. Можна не сумніватися, що глядачі прийдуть на матч, адже вони чекають від своєї команди не тільки результату, але і красивої, видовищної гри.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер