Андрій Несмачний: «Дочка більше за всіх зраділа моїй відпустці»

Захисник "Динамо" Андрій Несмачний під час зимової відпустки не залишав межі України. Уже не перший рік динамівець та його сім'я довіряють свій відпочинок і здоров'я Трускавцю. Андрій поділився враженнями від відпустки і розповів, в якій формі підійшов до перших тренувальних занять:

- Проблем із зайвою вагою в мене немає ніколи. Тому перед медоглядом не хвилювався, що щось може бути не так. Під час відпустки, звичайно, прагнув підтримувати форму, адже якщо цілий місяць нічого не робити, важко відразу приступати до навантажень.

- Ти один із небагатьох динамівців, хто не їздив до теплих країн...

- Із сім'єю відпочивав у Трускавці, мешкали в хорошому готелі, чудово провели час. Це була перша відпустка, яку ми провели в суто сімейному колі, окремо від бабусь, дідусів, нянь та всіх інших. Я зміг приділити достатньо часу дитині.

- Трускавець – уже перевірене місце?

- Ми там відпочиваємо третій рік поспіль, усім дуже подобається. Плюс, не потрібно нікуди далеко їхати або летіти, тим паче, враховуючи такі погодні умови, як цієї зими, коли літаки не могли вилетіти з аеропортів. Перш за все, не хотіли піддавати таким випробуванням дочку.

- Для Мілани було справжнє свято, коли вона могла бачити тата цілий місяць?

- Звичайно! Вона з мене не злізала, ми й у ляльки грали, і в доньки-матері, і лікарем вона була – тата лікувала (посміхається).

- Як зустріли Новий рік і Різдво?


- Ви знаєте, що через свої релігійні переконання ми не відзначаємо ці свята. Якщо люди шукають привід зустрітися сім'єю, вважаю, не обов'язково для цього чекати цілий рік. Сім'ї потрібно приділяти увагу постійно, збиратися разом. А не святкувати тільки через те, що так заведено.

- На збори поїдеш із задоволенням?

- Не можу сказати, що сильно сумував за футболом, але те, що м'яч цілий місяць не бачив, дає про себе знати. Хочеться грати. Пробіжки, тренажерний зал – це не те. Важливо, що під час відпустки я психологічно розвантажився, не потрібно було рано вставати на тренування, жодних заїздів, перельотів.

- Чого чекаєш від майбутньої підготовчої роботи?

- У будь-якого тренера збори спрямовані на фізичні навантаження, якісь напрацювання в тактичному плані. Цього року їх буде цілих три, але нічого страшного, доводилося готуватися до сезону й більш тривалий час. Ми вже пройшли і Крим, і Рим, тому готові до всього. Навесні зможемо зосередитися виключно на чемпіонаті, він для нас дуже важливий, оскільки від місця, яке ми в результаті посядемо, залежить прямий вихід до групового етапу Ліги чемпіонів. Будемо прагнути зберегти відрив від переслідувачів, який ми здобули після першого кола.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер