Андрій Несмачний: «Головне, що команда боролась до кінця»

Андрій Несмачний: «Головне, що команда боролась до кінця»

- Можливо, зі сторони і видавалось, що цей матч дасться нам легко, але ми прекрасно розуміли, що гра буде важкою, тому що «Карпати» практично завжди добре і успішно грають проти таких команд як «Динамо» і «Шахтар», тому сюди вони приїхали не на прогулянку, а здобувати очки. Це імідж команди.

- Прокоментуйте ситуацію з голом.

- Пройшов удар, а захисники не встигли підстрахувати воротаря. Просто так вийшло. Головне, що команда боролась до кінця та виграла чемпіонат за тур до його закінчення.

- Проти вас грав форвард молодіжної збірної Білорусії Ковель, який уже встиг забити досить багато голів за «Карпати». Тренери звертали увагу на конкретних персонажів?


- Ні, команда будує свою гру в цілому, робить висновки та вирішує, як можна нейтралізувати сильні сторони суперника, коли атакувати та де знайти слабинку противника. Тому окремо ми не звертаємо увагу на імена гравців опонентів, будь то Ковель, Рональдіньо чи ще хтось.

- «Карпати» у минулому сезоні не грали в вищій лізі, ви вже давно зустрічались із цією командою вдома, як можете її охарактеризувати?


- Хороша, добротна команда.

- Як ви ставитесь до того, що сьогодні на стадіоні не було Беркута?

- Складне запитання. Дай Бог, щоб зажди так було. Уболівальники поводились нормально, велике спасибі всім, хто прийшов підтримати команду, дуже приємно було грати при заповненому стадіоні. Фанати вели себе пристойно і під час матчу з «Шахтарем», просто дії Беркута були хамськими.

- А те, що вболівальники масово вибігли на стадіон після фінального свистка…

- Нічого страшного, це відбувається в усіх країнах. Так вони висловлюють радість за улюблену команду. Тому, я не бачу тут нічого поганого.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер