Андрій Несмачний: «Гра з мінчанами була принциповою для нас»

Андрій Несмачний: «Гра з мінчанами була принциповою для нас»

Андрій Несмачний став одним із чотирьох футболістів київського «Динамо», які провели матч проти мінських одноклубників «від дзвінка до дзвінка». Після матчу досвідчений захисник дав свою оцінку поєдинку, який закінчився переконливою перемогою нашої команди.

- У контрольних матчах найголовніше - відіграти без травм. Але поєдинки цього турніру є особливими, адже йдеться про давнє принципове суперництво між динамівськими командами. Ми приїхали сюди не просто так, щоб відбути номер і поїхати, - ми приїхали боротися в турнірі. Тому сьогоднішній матч, як і завтрашній, у рівній мірі принципові для нас.

- Ти сьогодні став одним із небагатьох у складі київського «Динамо», хто відіграв увесь матч. Із цього можна зробити висновок, що завтра ти, ймовірно, не зіграєш?

- Не знаю. Це питання до головного тренера. Потрібно буде зіграти - зіграю. Потрібно буде вийти у стартовому складі - вийду. І нічого страшного, що другий день поспіль - зараз повернемося до готелю, відпочинемо, і завтра знову будемо готові грати.

- Як тобі гра воротаря мінського «Динамо»? Тягнув усе підряд...

- Проти нас завжди воротарі добре грають. Іноді настільки добре, що можна відразу до національної збірної брати. Сьогодні був якраз такий матч для голкіпера мінського «Динамо».

- Твоє враження від Бертольйо?

- Гадаю, що більш-менш об’єктивну оцінку можна буде зробити після перших офіційних матчів. Поки можу сказати, що хлопець працює, жодних претензій до нього бути не може. На тренуваннях він відпрацьовує на всі сто відсотків. Прийдуть офіційні матчі, тоді й подивимося.

Олександр Попов, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ), з Москви

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер