Андрій Несмачний ловить форель та занурюється в гірську річку

Андрій Несмачний ловить форель та занурюється в гірську річку

Нинішньої зими добігає завершення контракт у захисника «Динамо» Андрія Несмачного. На прес-конференції, яка була присвячена представленню Юрія Сьоміна, президент Ігор Суркіс повідомив, що Андрій вирушить на збори разом із командою, після чого головний тренер прийме рішення стосовно його майбутнього. Зараз футболіст відновлює сили у Трускавці, у вільну хвилину розповівши про свій відпочинок і поділившись найближчими планами:

- Цього року ми традиційно вирішили не їхати за кордон. Через природні катаклізми, морози і снігопади перельоти зараз небезпечні, крім того, в Європі багато рейсів скасовують чи переносять. Плюс упродовж сезону ми стільки літаємо, що хоч у відпустці хочеться від цього відпочити. Тому ми із сім’єю та друзями вирішили на тиждень поїхати до Закарпаття – там хороша природа, свіже повітря, а по дорозі назад заїхали до Буковеля. Вражень маса! Дуже сподобалася гірська річка, в якій ми ловили форель. Запам’яталися чани з сірководнем, їх можна порівняти із джакузі на 12 людей. Температура води 45-50 градусів, тому організм добре розігрівається. Особливо це корисно для кісток. А з цього чана ми відразу пірнали до гірської річки. Я думав, що буде дуже холодно, але насправді, коли розпалений пірнаєш до холодної річки, а потім назад до гарячого чану, відчуття просто супер! Мені дуже сподобалося. Потім ми вирушили до Трускавця, а перед Новим роком плануємо повернутися до Києва. До початку зборів залишиться кілька днів, можливо, поїдемо до друзів, які давно звуть нас у гості.

- Днями Юрія Сьоміна було представлено головним тренером «Динамо». Як поставилися до його повернення?

- Добре. Гадаю, це відповідна кандидатура, тим паче, нам не потрібно до нього звикати. Ми знаємо його хороші людські якості, вимоги, підхід і ставлення до роботи. Отже, особисто я сприйняв новину нормально, щоправда, не знаю, чи доведеться нам разом працювати. Адже цієї зими в мене завершується контракт.

- Ігор Суркіс сказав, що ви вирушаєте на збір разом із командою…

- Так, у нас була розмова на цю тему. Президент сказав, що якщо в мене буде гідна пропозиція, я можу підписати контракт з іншим клубом. Якщо ні – поїду на збір із «Динамо», а за його підсумками будемо приймати рішення. Звичайно, мені б хотілося залишитися в Києві, все ж таки я провів тут 14 років, півжиття віддав команді, яка вже давно стала для мене рідною.

- Хтось уже виявив до вас інтерес?

- Так, пропозицій багато, але поки нічого конкретного. Отже навряд чи зможу вам сказати щось змістовне. Подивимося.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер