Андрій Несмачний: «Можу ще принести користь клубу»

Андрій Несмачний: «Можу ще принести користь клубу»

Андрій Несмачний виступає в «Динамо» з 1996-го року. Наприкінці цього року у 31-річного футболіста добігає завершення чинний контракт із клубом. Захисник розповів про плани на найближче майбутнє, перебуваючи з командою на міні-зборі в турецькому Белеку.

- «Динамо» – це моя команда. Звичайно, хотілося б подовжити контракт, але мого бажання в цій ситуації замало. Я спілкувався з президентом клубу, і він знає, що мій контракт підходить до завершення. Ігор Михайлович пообіцяв, що це питання ми вирішимо найближчим часом. Гадаю, після 15-го грудня, коли «Динамо» зіграє останній матч у 2010 році, ми зустрінемося з президентом і обговоримо все більш детально.

- До вас уже звертались із пропозиціями від інших клубів?

- Так, є певний інтерес збоку кількох клубів. Але я сказав, що поки не отримаю відповіді від керівництва і не почую їхню точку зору з приводу мого перебування у клубі, рішення приймати не буду.

- На лівому фланзі серйозна конкуренція – окрім вас, це Ель Каддурі, Маграо та Попов. На зимових зборах готові боротися і доводити претензії на місце в основному складі?

- Я і раніше намагався не сачкувати. За часів виступів у «Динамо» не було такого, щоб я був незамінним. Завжди була присутньою конкуренція, та й зараз три-чотири людини в команді готові зіграти на лівому фланзі захисту. Вважаю, що здорова конкуренція потрібна команді, оскільки допомагає футболістам тримати себе в тонусі і не дозволяти собі послаблень як в іграх, так і на тренуваннях. Ти зобов'язаний бути готовим, щоб у будь-який момент скористатися наданим шансом.

- Не прикро, що за такої серйозної конкуренції ви через травми випали з гри на тривалий період?

- Звичайно, прикро, але від травм ніхто не застрахований. Слава Богу, мені вдалося відновитися, і тепер я знову у грі.

- На тренуваннях ви працюєте без обмежень?

- Так, уже все гаразд. Я встиг зіграти кілька матчів за дубль, але, ви самі розумієте, що виступати в молодіжній першості та Прем'єр-лізі, де команди вирішують абсолютно інші завдання, – це дві великі різниці. Відчуваю, що можу ще принести користь команді, а остаточно визначимося вже після 15-го числа.

Дивіться фотогалерею «Підготовка в Туреччині. День четвертий»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер