Андрій Несмачний: «Ми зіграли тільки перший тайм»

Андрій Несмачний: «Ми зіграли тільки перший тайм»

У середу, 18 квітня відбулись відразу дві перемоги: Україно-Польської заявки на право організації та проведення Євро-2012 та «Динамо» над «Металістом» у півфіналі Кубка України.

Андрій Несмачний:

- Сьогодні перед командою стояло завдання забити якомога більше?


- Звичайно, тренер нам сказав, щоб ми відразу вирішили результат цього кубкового протистояння, на відкладаючи його на домашню гру. Але «Металіст» – бойова команда, і перед публікою вона, звичайно ж, хотіла показати хороший футбол, тому й вийшов такий напружений кубковий поєдинок. Ми зіграли лише перший тайм, все вирішиться в Києві, тому ми серйозно налаштовуємось на матч-відповідь.

- Сьогоднішній результат можна вважати вдалим чи погано, що мало забили?


- Звичайно, вдалим, 1:0 виграли, я думаю, це дуже добре. Найголовніше – ми перемогли.

- Чи можна порівняти цей матч із попередньою грою проти «Металіста» пару тижнів тому?


- Я думаю, гра була такою ж. Вона нічим не відрізнялась. Була присутня та ж сама боротьба, віддача, тому вважаю, що поєдинки були схожими.

- Прокоментуйте перемогу україно-польської заявки на проведення Євро-1012.


- Коли ми прилетіли до Харкова, дивились пряму трансляцію і, звичайно ж, дуже зраділи, коли Мішель Платіні відкрив конверт, в якому було написано «Польща та Україна», аж мурашки пішли. Чудово, що наша країна прийматиме таке грандіозне свято. Ми один одного привітали, особливо молодих, у яких більше шансів зіграти на Євро. Порахували шанси тих, кому за 30, поспівчували один одному (посміхається).

- Про те, щоб коментувати матчі не задумувались?


- Так, ми з Сашею Шовковським уже говорили, що потрібно підписати контракт та коментувати ігри чемпіонату Європи (посміхається). Думаю, усе буде нормально.

Світлана Полякова, спеціально для www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер