Андрій Несмачний: «Ми знали, що Гусін нікуди не піде»

Андрій Несмачний: «Ми знали, що Гусін нікуди не піде»

У переможному для нашої збірної матчі проти Азербайджану 6:0 у складі команди Олега Блохіна на поле вийшли четверо динамівців: Андрій Несмачний, Руслан Ротань, Олег Гусєв і Тарас Михалик. З одним із них, лівим захисником національної команди Андрієм Несмачним, вдалося поспілкуватися після гри:

- Ви очікували, що сьогодні так легко обіграєте суперника?

- Звичайно, ми не думали, що Азербайджан не буде чинити опору. Ми налаштовувались і готувались показати свою найкращу гру і не збирались підстроюватися під Азербайджан. Зрозуміло, що суперник приїхав сюди не для того, щоб просто відбути номер на полі. Думаю, гра більше вдалася у нас, і ми просто переграли суперника.

- З якими почуттями сьогодні виходили на поле? Все-таки команда перший раз зустрілася після Чемпіонату світу. Як гралося після такої перерви?

- Хто б не прийшов до команди, у нас завжди царює гарна, сприятлива атмосфера. У нас дуже згуртований колектив, хоча деяких хлопців сьогодні в збірній не було. Але це не означає, що в команді порушений мікроклімат. В колективі дуже гарна обстановка. Тому у нас і був такий настрой на гру і вдалося досягти чудового результату.

- А той факт, що Андрій Гусін спочатку залишив команду, а потім до неї повернувся, якось вплинув на гру?

- Ми знали, що він нікуди не піде, ось і все. А те, що він говорив спочатку… Просто погарячкував. Насправді, ми всі чудово розуміли, що він залишиться, тому і не сприймали цю інформацію серйозно.

- Сьогодні у складі збірної на поле вийшли декілька нових гравців: Спочатку Кучер і Ткаченко, потім Михалик. Як з ними було взаємодіяти на полі?

- У збірну запрошуються гравці високого рівня. Тому, незважаючи на те, зігралися вони чи ні, кожен знає, що йому робити на футбольному полі. Ось чому ніяких труднощів не виникло.

Світлана Полякова, спеціально для прес-служби ФК „Динамо” Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер