Андрій Несмачний: “На узбережжі Єгипту захоплювався плаванням”

Андрій Несмачний: “На узбережжі Єгипту захоплювався плаванням”

Після першого дня турніру з міні-футболу динамівський оборонець Андрій Несмачний перебував у чудовому настрої. Ще б пак, його команда в першому матчі впевнено перемогла “легіонерів” 5:2, а сам Андрій був одним з найкращих на полі.

-До сезону краще готуватися на природному покритті, або ж корти для цього теж підходять? – цікавиться офіційний сайт у Андрія Несмачного.
-Це перші дні підготовки до весняного циклу сезону і немає особливої різниці на якому покритті її проводити. Ми вже не перший рік граємо традиційний турнір на кортах “Олімпійського” і не дивлячись на його дружній характер боротьба в кожному матчі триває до останнього. Поступатися ніхто не бажає.

-Де провів відпустку?
-У Єгипті. В нас була дружня динамівська компанія, до якої окрім мене входили Лисицький, Скоба, Радченко, Федоров. Дещо пізніше приєднався Шовковський.

-Під час короткої відпустки фізичні кондиції підтримував?
-Ми провели дуже важкий сезон, у якому проводили по два матчі на тиждень. Тому дуже хотілося відпочити. На морському узбережжі займався плаванням. Хотів пірнути з аквалангом, але на навчання, яке триває близько двох днів, просто не вистачило часу. Доведеться зачекати наступного разу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер