Андрій Несмачний: «Підвела реалізація моментів»

Андрій Несмачний: «Підвела реалізація моментів»

 

Поєдинок проти запорізького «Металургу» відняв багато сил у динамівців – як фізичних так і психологічних. Захисник «Динамо» Андрій Несмачний поділився враженнями про матч із журналістами.
- Звичайно, сьогодні нам було дуже важко. «Металург» усією командою оборонявся, і розпечатати їхній захист було досить непросто. Суперник старався грати на контратаках, гадаю, на такому полі було легше розрушати, ніж створювати. А нам доводилось заставляти запоріжців допуститись помилки.

- Наскільки команду шокував пропущений гол?

- Ми не засмутились, адже під час поєдинків на зборах нам уже доводилось зіштовхнутись із такою ситуацією, наприклад, у матчі проти «Богеміанс» гра складалась для нас подібним чином: ми весь час атакували і не випускали ірландців зі своєї половини поля, а в результаті пропустив безглуздий гол. Але в другому таймі зібрались і дожали суперника.

- Сьогодні щось не склалось?

- Трохи підвела реалізація моментів, не вдалось забити у всіх гольових ситуаціях, які ми створювали. А в другому таймі команда здобула позитивного для себе результату, почали просто контролювати м’яч, хоча вболівальників, напевне, хотілося б, щоб ми хотіли іти вперед. Але в цій ситуації важливим було саме утримувати рахунок і зберегти переможний результат.

- Сьогодні було важче грати, ніж із «Дніпром»?

- Звичайно, важче. Дніпропетровці більше атакували, у результаті чого у нас з’явилось більше вільного простору. Завжди важче грати проти суперника, який постійно захищається. Сьогодні саме той випадок, коли доводилось чекати на чужу помилку, тому було важче.

- Чи можна сказати, що матч із запорізьким «Металургом» був найважчим при Юрії Сьоміну?

- Побачимо, адже друга частина сезону лише почались і кожен матч, який ми будемо грати, буде дуже важким. Прохідних суперників немає, усі команди рівні, і кожна вирішує свої турнірні завдання. Ми боремося за перше місце, інші – за право виступати в Кубку УЄФА, треті – за виживання у вищій лізі. Тому очки потрібні всім, і за них кожен суперник б’ється, не шкодуючи сил.

- Чи влаштує «Динамо» друге місце в чемпіонаті, адже відставання від «Шахтаря» і надалі становить п’ять очок…

- Ми на це не звертаємо уваги. Просто команда повинна кожного разу виходити на гру, брати три очки, а на турнірну таблицю ми подивимось уже в кінці чемпіонату.

- Своїми в сьогоднішньому матчі задоволений?

- Ніколи не оцінюю свою гру. Це робить тренер, йому зі сторони видніше.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер