Андрій Несмачний: “Працюю за індивідуальною програмою”

Андрій Несмачний: “Працюю за індивідуальною програмою”

Лівий фланг динамівської оборони вже важко уявити без молодого вихованця кримського футболу Андрія Несмачного. Неприємною новиною стали слова керманича національної збірної України Леоніда Буряка, запросившого Андрія готуватися до товариського матчу з румунами, про травму 24-річного оборонця.

Офіційний сайт звернувся до самого Андрія прокоментувати ситуацію.

-У другому таймі матчу із запорізьким “Металургом” вступив у боротьбу з суперником, - бере слово Андрій Несмачний. – Невдало приземлився на поле, але, відчувши біль у нозі, все ж вирішив продовжити матч.

-Яким був діагноз лікарів?
-“Потягнув” задню поверхню стегна. Нині проходжу фізіотерапію, плаваю у басейні. Клубний лікар Віктор Берковський розписав мені індивідуальний графік тренувань. Згідно з ним і відновлююся.

-Не дивлячись на травму, Леонід Буряк викликав тебе до збірної…
-Я був у списку ще до матчу в Запоріжжі. Приїхавши до табору збірної, я повідомив Леоніда Йосиповича відносно мого стану. Тренер сказав, що у даному випадку краще надати мені відпочинок, щоб не поглиблювати наслідки травми.

-Скільки від триватиме?
-Нічого конкретного сказати не можу. Знаю точно, що проти ФК “Миколаїв” грати не буду. А там подивимося. Минулого літа у кубковому матчі з бурштинським “Енергетиком” зазнав аналогічної травми. Тоді відновлювався близько двох тижнів. Нині форсувати відновлення не буду, але зроблю усе можливе, щоб допомогти хлопцям вже у матчі з загребським “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер