Андрій Несмачний: «Другий тайм провели краще»

Андрій Несмачний: «Другий тайм провели краще»

Рахунок у матчі «Динамо» - «Дніпро» відкрив захисник Андрій Несмачний. Він одним із перших вийшов із роздягальні та відповів на запитання журналістів.

- Після нічийного першого тайму настанова тренера на другу половину не змінилась?

 - Не сказав би. Просто тренери дали настанову частіше іти в атаку, грати більш агресивно, більше контролювати м'яч. Перший тайм ми провели не так, як хотілося б. Також потрібно було біля чужого штрафного майданчика брати гру на себе, тому що ті моменти, які ми створювали, команда повинна була реалізувати.

- Ви сьогодні забили свій третій м'яч в чемпіонаті України . Два з них – на цьому стадіоні в одні і ті ж самі ворота. Вони для вас щасливі?

- Можливо. Я не проти, що б так тривало і далі, аби лише команда перемагала. Будемо надіятись, що ворота фортові.

- «Динамо» мало перевагу у кількості гравців на полі, але тривалий час не могло забити. Чому першого голу чекали так довго? 

- «Дніпро» – дуже організована команда, у захисті вона грає просто та надійно. Гості зі самого початку віддали нам ініціативу та грали другим номером. Захищатись, як відомо, завжди легше, ніж атакувати та створювати моменти. Особливо, якщо проти тебе виходять гравці хорошого рівня. Такий захист важко подолати. Але нам вдалось знайти «лазівки» та використати та моменти, які у нас були. А хто забив – я, захисник чи нападаючий – немає значення. Головне, після голу команда відчула більшу впевненість. Ми контролювали м'яч, потім забили другий гол, і «Дніпро» просто розсипався.

- Чому наприкінці зупинились? Не хотіли добивати суперника? 

Просто у нас уже була впевненість у перемозі, в тому, що ми взяли три очки. Так що не було смислу далі бігти. Незабаром, 9-го травня, нас очікує дуже важлива гра. Думаю, хлопці подумки готувались до кубкової зустрічі з «Металістом».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер