Андрій Несмачний: «Забивали м'ячі на будь-який смак «

Андрій Несмачний: «Забивали м'ячі на будь-який смак «

Після закінчення матчу Україна – Фарери захисник Андрій Несмачний дав коментар кореспонденту www.fcdynamo.kiev.ua.

- Найголовніше, що ми виконали настанову тренера. Звичайно, було важко грати після поразки від шотландців, після якої ми втратили всі шанси на вихід із групи і подальшу боротьбу. Непросто знайти мотивацію на подібні матчі. Але кожен із нас професіонал, тому ми повинні добре виконувати свою роботу. Ви бачили, сьогодні хлопці на 100 % віддались боротьбі і досягнули позитивного результату. Адже ми , перш за все, граємо для вболівальників, які приходять на стадіон нас підтримати. Гадаю, сьогоднішня гра їм теж сподобалась. Ми зробили те, чого від нас очікували.

- Збірна Фарерських островів вважається аутсайдером групи, але тим не менше, цілих сорок хвилин не удавалось їм забити. А після першого голу все пішло, як по маслу. Із чим це пов’язано?

- Звичайно, деякий час пішов на пошук ключів до воріт суперника. А коли фанерці почали втомлюватись від постійних оборонних дій, ми доклали максимуму зусиль, щоб досягнути результату і забити перший м’яч. Чудово зіграв Максим Калиниченко, взяв ініціативу на себе і відкрив рахунок. Після цього наша впевненість ще більша зросла, укріпився бойовий дух, і ми добили суперника, забиваючи голи на будь-який смак і витворюючи на полі буквально все, що заманеться.

- Збірна Фарерських островів прибула до Києва за чотири дн ідо матчу. Вони дійсно збирались повезти з України очки?

- Кожна команда на це розраховує. Якщо б вони зіграли внічию, для їхньою футбольної історії це було б грандіозним досягненням. Тому вони серйозно готувались до поєдинку. А ми, в свою чергу, знайшли в собі мотивацію і зробили те, що повинні були зробити.

- У динамівців зараз важкий календар: матчі збірних, потім суботня гра з «Закарпаттям». Чи вистачить сил на «Манчестер Юнайтед»?

- У нас хороший реабілітаційний центр, тому, гадаю, тренери і весь обслуговуючий персонал зроблять все для того, щоб ми підійшли до цих поєдинків в оптимальній формі. Потрібно виходити і грати. Звичайно буде важко, але таке наше життя.


Світлана Полякова, спеціально для www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер