Андрій ШЕВЧЕНКО: «Саме в Україні хочу здобути тренерську освіту»

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Саме в Україні хочу здобути тренерську освіту»

Серед інших, за парту сів і динамівець Андрій Шевченко, який ще в минулому сезоні виходив на футбольні поля Андрй поділився враженнями від перших днів навчання новому ремеслу:

- В першу чергу я – українець, вихованець українського футболу. Тут я зростав, як футболіст, саме тут хочу отримати і тренерську освіту. Я попрацював з багатьма відомими наставниками і можу з впевненістю сказати, що найбільший вплив на мене мав Валерій Васильович Лобановський. Для мене була велика честь грати і працювати під керівництвом цього видатного тренера.

Зараз не думаю, де працюватиму надалі. Найголовніше - здобути всі необхідні знання, саме за цим я і приїхав. Навчатися мені дуже подобається, веду конспекти. Була, наприклад, надзвичайно цікава лекція з психології. Розповідали про тести, за допомогою яких можна оцінити психологічний стан гравців, який у свою чергу впливає на їхню фізичну форму. На мій погляд, в останні 15-20 років психологія починає відігравати важливішу роль у спорті. Недаремно, психологи почали працювати в провідних європейських клубах.

www.ffu.org.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер