Андрій Шевченко: «Коліно турбує вже набагато менше»

Андрій Шевченко: «Коліно турбує вже набагато менше»

Кілька тренувальних днів через ушкодження коліна окремо займався Андрій Шевченко. Сьогодні нападник уже провів у загальній групі, після чого розповів про свій фізичний стан.

- Почуваю себе нормально, – сказав Шевченко. – Коліно турбує вже набагато менше, тому на сьогоднішньому тренуванні вже міг займатися разом з усіма.

- Проте, біль залишився – іноді, під час ігрових вправ, ви тримаєтеся за коліно…

- Із віком з'явилися невеликі проблеми, все ж таки це коліно мені оперували кілька разів. Нинішнє загострення пов'язане з відносно жорстким полем, через що пішла негативна реакція. Довелося утриматися від високих навантажень на кілька днів, пропустити збір національної збірної… Зате уже зараз я тренуюся без обмежень, що не може не радувати.

- У вас завжди присутнє величезне бажання виступати за національну збірну. Напевно, за матчами на Кіпрі спостерігали по Інтернету. Які враження від гри команди?

- Це дуже добрий результат для збірної, особливо якщо врахувати той факт, що в цей час вітчизняні футболісти лише втягуються в робочий ритм і проводять активну підготовку до поновлення офіційних матчів. Звичайно ж, не можна не відзначити блискучий виступ Шовковського. У плані відбиття пенальті, вважаю, йому немає рівних у світі (посміхається).

- До матчу з «Бешикташем» залишилося менше тижня. В якому стані команда підходить до цього поєдинку?

- Команда тренується у звичайному режимі. Попереду на нас чекає ще контрольна гра із «Зенітом» (13 лютого – прим.). До матчу в Стамбулі ми маємо підійти в хорошій формі, і всі сподіваємося показати добрий результат.

- В інтерв'ю клубному Інформвідділу колишній динамівець Флорин Чернат зазначив, що в «Бешикташі» зараз напружена атмосфера. У нашій же команді, судячи з настроїв, із цим немає жодних проблем…


- Справді, мікроклімат у команді дуже хороший. Юрій Павлович уже працював у «Динамо», добре знає команду, та й, загалом, специфіку українського футболу. Втім, особливо налаштовувати футболістів на майбутнє протистояння немає сенсу, оскільки всі розуміють важливість цих поєдинків.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер