Андрій Шевченко найкращий у жовтні

Андрій Шевченко став найкращим гравцем жовтня відповідно до результатів традиційного референдуму, який проводить газета «Команда». Нападник «Динамо» набрав тринадцять балів, що дозволило на чотири пункти випередити найближчого переслідувачв, воротаря донецького «Шахтаря» Андрія П’ятова. На третьому місці з вісьмома пунктами розташувався нападник «Металіста» Джексон Коельо.

Також у списку найкращих присутні й інші представники «Динамо». Так, два очки в активі захисника Євгена Хачеріді й один пункт записав на свій рахунок нападник Артем Мілевський.

ПІДСУМКИ ЖОВТНЯ

1
АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО
«Динамо»
13
2
Андрій П’ятов
«Шахтар»
9
3
Джексон Коельо
«Металіст»
8
4
Фернандіньо
«Шахтар»
3
5
Євген Хачеріді
«Динамо»
2
 
Даріо Срна
«Шахтар»
2
 
Ігор Худоб’як
«Карпати»
2
8
Артем Мілевський
«Динамо»
1
 
Володимир Аржанов
«Металург» З
1
 
Жадсон
«Шахтар»
1
 
Артем Мірошниченко
«Оболонь»
1
 
Генрих Мхитарян
«Металург» Д
1
 
Руслан Ротань
«Дніпро»
1
 
Артем Федецький
«Карпати»
1

У спільному заліку лідерство продовжує утримувати нападник «Динамо» Артем Мілевський (28 балів). Прагне не відпускати партнера по команді й тріумфатор попереднього місяця Олег Гусєв (20). На третьому місці розмістився воротар донецького «Шахтаря» Андрій П’ятов (16). Зовсім не проти потіснити свого партнера по національній збірній Андрій Шевченко, який завдяки перемозі в нинішньому місяці вийшов на четверте місце (15). Також відзначаємо, що до когорти лідерів входять воротар Олександр Шовковський (6) і півзахисник Мілош Нінкович (4).

У клубному заліку, звично, «Динамо» немає рівних. За підсумками трьох місяців на рахунку команди Валерія Газзаєва 78 балів. Друге місце з 34-ма набраними очками утримує донецький «Шахтар», а третя позиція за ще одним представником Донецька – «Металургом» (20).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер