Андрій Шевченко: «Ми грали на межі можливостей»

Андрій Шевченко: «Ми грали на межі можливостей»

Після поразки від «Шахтаря» (0:2) капітан «Динамо» Андрій ШЕВЧЕНКО погодився поспілкуватися з журналістами:

- Перший гол ми пропустили після передачі та рикошету. А до цього, вважаю, була практично рівна гра, «Динамо» зіграло дуже пристойно. Така моя думка. «Шахтар» же реалізував свої моменти. Ми знаємо, що майстерність у гравців «Шахтаря» на високому рівні, ця команда давно грає одним складом, з одним тренером. Тому показує добрий результат. Граючи вдесятьох, ми намагалися якось відіграти цей гол. Вийшла добротна гра з хорошою самовіддачею футболістів. Гадаю, нікому не можна пред'явити претензій. Якщо відкласти вбік результат, грою «Динамо» можна бути задоволеним.

- Відставка Валерія Газзаєва вплинула на психологію «Динамо»?


- Звичайно, вплинула. Незважаючи на мої особисті стосунки з ним, команда працювала з цим фахівцем тривалий час. Його підготовка, менталітет залишилися в команді.

- Що вдалося зробити Олегу Лужному за короткий період часу, який він знаходиться з командою?

- Команді був потрібен психологічний удар, вона його отримала. Але за такий короткий час неможливо що-небудь зробити. Повертаючись до гри, хочу сказати, що після матчу з «Шерифом» минуло лише два дні, тому команда грала на морально-вольових якостях.

- Яка з двох поразок є для вас більш болючою?


- Сьогодні дуже прикро за результат. Ми грали на межі своїх можливостей, без особливих помилок. У Тирасполі ж до поразки призвели грубі помилки.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер