Андрій Шевченко: «Ми все робили правильно»

Андрій Шевченко: «Ми все робили правильно»

Нападник «Динамо» Андрій Шевченко розповів, чого нашій команді не вистачило для досягнення перемоги в матчі зі «Сток Сіті».

- Гадаю, по грі «Динамо» безперечно мало перемагати. Просто так склалося, іноді буває такий день, коли тобі кажуть «ні». Ми створили дуже багато моментів, але не забили. Проте, задоволені результатом, тому що, програючи 0:1, все ж таки зрівняли рахунок і наприкінці навіть мали шанс вийти вперед. Було б дуже приємно виграти на останніх хвилинах... Я думаю, вболівальники залишилися задоволеними, тому що наша команда впродовж 93-х хвилин показувала хороший рівень футболу, багато комбінувала. Думаю, глядачі отримали задоволення.

- Суперник оборонявся вдесятьох. Можливо, варто було вигадати що-небудь хитріше в атаці?


- Якщо порахувати моменти, які в нас були, стане зрозумілим, що навіть незважаючи на результат 1:1, ми грали правильно. Не вистачило лише реалізації, а якістю гри, рухом, мені здається, ми маємо бути задоволеними. Наша команда виглядає добре, потрібно рухатися вперед, адже попереду ще багато ігор.

- Наскільки вплинув на гру вищий зріст суперників?

- Такий англійський футбол. Ласкаво просимо (посміхається).

- У вас був хороший момент в другому таймі. Чому не стали бити, а віддали передачу?

- Я побачив Брауна Ідейє, який перебував у кращій позиції, ніж я, адже сам зміщувався з флангу. Просто так склалося, що він не встигнув. Я не знаю, що там сталося, начебто він мав устигати.

- А пам’ятаєте момент, коли ви били зльоту?

- Там був важкий момент, у мене було мало часу на ухвалення рішення, зупиняти м’яча чм бити. Лише частка секунди... Трохи схибив, але наступного разу заб’ю.

- Що можете сказати про суперника?

- Звичайна англійська команда середнього рівня. На відміну від інших, дуже добре організована, грамотно обороняється. Всі гравці кремезні та високі, а також давно грають разом. Через це в матчах з ними втратили очки гранди англійського футболу «Челсі» та «Ліверпуль».

- Свого часу ви грали в англійській Прем’єр-лізі. Як там долали таку масовану оборону суперника?


- «Динамо» все робило правильно. Ми «розгойдували» оборону, за допомогою розрізних передач створювали моменти. Просто сьогодні не наш день, таке буває.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер