Андрій Шевченко: «М'яч не йде у ворота, просто невезіння якесь...»

Нападнику «Динамо» Андрію ШЕВЧЕНКУ не вдалося відзначитися в матчі проти «Карпат» (1:1), але можливостей для цього було багато як у нього, так і в партнерів. Після гри Андрій розповів про становище справ у команді і прокоментував ситуацію з епідемією грипу в країні:

- Дві останні гри – своєрідний «дзвінок». Ви самі бачили, що сьогодні в нас було багато нереалізованих моментів. Крім того, на самому початку матчу ми пропустили м’яча, але весь час шукали шляхи для завершення атак. Просто не пощастило, хоча це не має знімати з нас відповідальності. Кожен має замислитися, оскільки в середу на команду чекає серйозна гра проти «Інтеру».

- Перед переходом до «Мілана» останньою командою, з якою ти грав в Україні і якій забив гол, були «Карпати». Сьогодні про це пригадав?

- Ні. Сьогодні була потрібна перемога, ми грали тільки на цей результат. Атакували всі 90 хвилин, шукали шляхи до воріт суперника і забили один м’яч. Були моменти, щоб забити і другий, але не вдалося їх реалізувати.

- Здалося, що сьогодні думки розбігалися: ще не зовсім забули про гру з «Шахтарем» і, можливо, вже думали про поєдинок із «Інтером»...

- Ні, ми думали про «Карпати». Команда грала і створювала моменти, але здобути перемогу не вдалося.

- Можливо, «Динамо» втратило очки через недостатню підтримку?

- Ні, це цілком наша провина. Удома за такої гри, як сьогодні, коли було п’ять-шість моментів, ми мали їх реалізовувати.

- Відчуваєте недостатню кількість фізичних сил?

- Можливо, якась втома присутня, але вона і має бути, враховуючи графік, в якому ми граємо.

- Ти додаєш від матчу до матчу. Як можеш оцінити свою форму на даний момент?

- Я перебуваю в хорошій фізичній формі, почуваю себе нормально. Єдине, підводить реалізація моментів: просто невезіння якесь, м’яч не йде у ворота.

- Гадаєш, матч з «Інтером» не буде перенесено і відбудеться в призначений термін?

- Нехай це вирішують люди, які більш компетентні. Якщо нам скажуть грати – ми готові. Якщо гру перенесуть – така доля.

- Твоя думка з приводу епідемії грипу?

- Уряд займається цією ситуацією. Багато чого залежатиме і від вас, журналістів. Важливо, щоб народ не був дезінформований, адже паніка не потрібна нікому. Людям потрібна консультативна допомога. Кожному необхідно бути обережним, уникати великого скупчення людей. Цей період потрібно просто пережити, як це зробили інші країни.

- Як ви захищаєтеся від грипу?

- Знаєте, футболісти дуже схильні до епідемій. У нас важкий сезон, багато матчів, тому імунітет у кожного слабкий. Зараз нам зробили вакцинацію. Сподіваюся, все буде гаразд.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер