Андрій Шевченко: «Потрібно перемагати у двох матчах, що залишилися»

Андрій Шевченко: «Потрібно перемагати у двох матчах, що  залишилися»

У поєдинку «Динамо» – «Інтер» (1:2) одним із найкращих у складі господарів був нападник Андрій Шевченко. Слово лідеру, який відкрив у звітній зустрічі рахунок м’ячам у нинішньому турнірі Ліги чемпіонів.

- Важко сказати, що сталося, – із прикрістю відповів Андрій на питання журналіста. – У нас в команді багато молодих футболістів, у яких не дуже багато досвіду виступів у Лізі чемпіонів. Статус матчу вплинув на деяких гравців, особливо наприкінці. Можливо, десь змерзли, не впоралися з тиском і замість того, щоб грати так, як у першому таймі, відійшли назад. Після перерви ми всі грали трохи неправильно. Але все це можна виправити. Нам необхідно покращувати свою гру. Попереду ще два матчі і хороший шанс вийти з групи, якщо ми переможемо в обох.

- У вас є до кого-небудь претензії?

- Ні, оскільки на полі грає команда. Ми разом виграємо і програємо.

- Що ви казали партнерам після матчу?

- Та що тут скажеш, всі дуже засмучені.

- Чому ви, найдосвідченіший гравець команди, випереджаєте молодих за швидкістю?

- Що тут скажеш, я ж не просто так отримав «Золотий м’яч». Я граю для команди, в якій кожен футболіст на футбольному полі прагне зробити максимум. Тому звинувачувати нікого не можна.

- Ви задоволені, що забили сьогодні красивий гол?

- Так, безумовно, це піде мені на користь. Шкода тільки, що він не приніс перемогу нашій команді. Нам є ще над чим працювати. Що стосується мене, я зараз у хорошій формі.

- Із Жозе Моуріньо спілкувалися?

- До гри. Після матчу – ні.

- Коли «Інтер» забив гол, Моуріньо від щастя вибіг на поле…

- Для них, напевно, це був найважливіший матч. Тепер з’явився хороший шанс вийти з групи.

- А як оціните наші шанси?

- Все залежатиме від того, як ми будемо грати. Казати про шанси зараз немає сенсу. Потрібно перемагати в двох іграх, що залишилися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер