Андрій ШЕВЧЕНКО про матч «Динамо» - «Челсі»

Андрій ШЕВЧЕНКО про матч «Динамо» - «Челсі»

- Вона вийшла цікавою і принциповою. Так, не було забитих м'ячів, але гострі моменти створювалися, а киянам та їхнім суперникам для перемоги було достатньо реалізувати хоча б один.

Гості дуже грамотно побудували тут гру: їм важливо було не допускати помилок, але головне - не дозволяти супернику проводити швидкі контратаки. Відходячи на свою половину поля, вони перекривали зони і відкривали простір перед собою. У підсумку, в «Челсі» вийшли дуже цікаві атаки. Гостям було дуже важливо не програти: якщо б вони не взяли в Києві жодного очка, шанси вийти з групи для них ставали б примарними. Свої умови диктували як кадрові проблеми, так і недовіра тренера до окремих виконавців: не просто ж так Моурінью поставив Фабрегаса з Матічем та Раміресом опорниками, а Зуму, центрального захисника, перевів направо. Всі вони, мені здалося, із завданням упоралися.

«Динамо», граючи вдома, намагалося більше контролювати м'яч, добре впорався із завданням центральний опорний хавбек Сергій Рибалка. Команді не вдалося уникнути втрат у середині поля, які призводили до швидких контратак суперника та гострих моментів, але подібних помилок, що виникали в матчі з «Шахтарем», було набагато менше. Так, можна згадати, як Неманья Матіч перехопив м'яч і загострив ситуацію, ще кілька епізодів наприкінці матчу, але це нормально: принципові ігри без помилок неможливі. Мені «Динамо» у другому таймі дуже сподобалося: після перерви команда додала, розкрилася, стала показувати більш цікавий футбол.

З обох сторін ми побачили дуже хороший футбол, особливо в плані організації гри. Чітко було видно, як тренери планували будувати гру, які завдання вони ставили перед своїми футболістами - і як ті, у свою чергу, збиралися їх вирішувати.

Цей результат залишає обом командам шанс вийти з групи. Багато чого, звичайно ж, буде тепер вирішуватися в Лондоні, - цитує Шевченка www.sport-express.ua

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер