Андрій Шевченко: «Приїхав додому, але грав у гостях»

Ще зовсім нещодавно нападник Андрій Шевченко виступав на «Сан-Сіро» у складі «Мілана». Зараз він приїхав до Мілану, щоб протистояти «Інтеру» вже у складі «Динамо». Упродовж матчу в Андрія було кілька небезпечних моментів, але, на жаль, відзначитися йому не вдалося. Після поєдинку, поспілкувавшись з італійськими журналістами, Шевченко приділив увагу і представникам вітчизняних ЗМІ.

- Андрію, ти приїхав до Мілану, вийшов на поле «Сан-Сіро». Зізнайся, спливали в пам'яті дербі між твоїм «Міланом» та «Інтером»?

- Це зовсім інша гра. У принципі, я задоволений результатом. Звичайно, могли й виграти, і гадаю, що це була найкраща гра у виконанні «Динамо» проти дуже сильного суперника.

- Тобто, залишилося відчуття, що могли й виграти цей матч?


- У мене особисто були два хороші моменти – коли пробивав головою і вихід віч-на-віч. У другому випадку м'яч тричі підскочив на газоні, в чому я переконався, переглянувши повтор, і тому я не зміг відправити його до сітки воріт.

- Що подумав у той момент?

- Нічого. Це гра. Що я можу зробити, якщо поле погане.

- Були засмучені сьогодні?

- Були моменти, я хотів і міг забити. Наступного разу має вийти.

- Свист із трибун чув?

- А що, уболівальники свистіли??? Чесно кажучи, я не чув нічого. Але це звична річ, і хто грав в Італії, той знає, що тут можуть свистіти набагато голосніше (посміхається).

- До Мілану ти приїхав у гості чи додому?

- Я приїхав додому. Але грав у гостях (сміється).

- Уболівальники «Інтера» кажуть, що поважали і поважають тебе, незважаючи на те, що ти виступав за їхнього найбільшого ворога. Тобі приємно це?

- Звичайно. Утім, я знав про це. Проти якої б команди я не грав, я завжди з повагою ставлюся до вболівальників. У мене з усіма вболівальниками нормальні стосунки, тому що я ніколи не провокував публіку і не виказував свої емоції так, що міг би когось образити своєю поведінкою.

- З Моуріньо перекинувся кількома словами?

- Так, але я хотів би припинити цю тему. У мене був важкий період в Англії, у першу чергу пов'язаний із травмами, тому всі розмови з цього приводу просто безглузді. Зараз я почуваю себе добре, що прагну демонструвати на футбольному полі.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Мілану

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер