Андрій ШЕВЧЕНКО: «Радий за київське «Динамо», радий за збірників»

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Радий за київське «Динамо», радий за збірників»

- До чемпіонату повернулася інтрига. Я радий за київське «Динамо» - молодці. Радий за збірників. Шепелєв показав хорошу гру, забив м'яч. У мене тільки позитивні емоції.

- Вас вразила гра пари центрбеків Бурда - Шабанов?

- Команда зіграла на нуль, тому захисники зіграли вдало. Вважаю, що у цих хлопців є майбутнє, для цього ми викликаємо їх до збірної. Вони стабільно грають в команді, тому якщо будуть так продовжувати і далі, то, звичайно, для них двері до збірної завжди будуть відкриті.

 - Сьогодні гра була на зустрічних курсах, вам вона сподобалася?

-У перші тридцять хвилин грі не вистачало інтенсивності, ритм гри не був швидким. Але поступово гра «розгойдалася», «Динамо» почало створювати моменти, забили м'яч. «Шахтар» повернувся в гру. Матч вийшов цікавим.

- Рішення Олександра Хацкевича висунути Шепелєва на місце атакуючого півзахисника стало сюрпризом для Фонсеки?

- Це тактичні схеми... Шепелев – цікавий гравець у плані того, що він може грати на різних позиціях. Сьогодні він довів, що на цій позиції у нього теж є майбутнє. Він провів хороший матч.

- «Динамо» більше грало через фланги, свідомо віддавши супернику центр поля?

- Коли граєш проти такої хорошої команди, як «Шахтар», у грі є певні фази, коли ти повинен трохи відходити, віддавати ініціативу. У «Динамо» в цей час були хороші контратаки. Моментами «біло-сині» непогано контролювали м'яч. І «гірники» виглядали добре, теж створювали моменти. Тому матч вийшов цікавим.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер