Андрій Шевченко: «Із задоволенням прийняв виклик до збірної»

Андрій Шевченко: «Із задоволенням прийняв виклик до збірної»

У середу національна збірна України в Донецьку на "Донбас-Арені" проведе товариський поєдинок проти Голландії (початок о 21:00). У цьому матчі наставник українців Мирон Маркевич зможе розраховувати на трьох динамівців - захисника Тараса Михалика, нападників Артема Мілевського та Андрія Шевченка. Напередодні вильоту до Донецька головна команда країни провела на базі в Кончі-Заспі відкрите тренування, перед початком якого журналістам вдалося поспілкуватися з Андрієм Шевченком:

- Рішення голландців виступити не основним складом позначиться на грі?

- Абсолютно ні. У нас своя підготовка, у них - своя. Це товариський матч. Нам потрібно дивитися не на їхній склад, а на той, який буде грати в нас.

- У збірній Голландії чимало футболістів з "Аякса". За ними будете стежити особливо уважно?

- Ні. До гри з "Аяксом" у нас ще буде час для розбору суперника. Спочатку матч збірної, потім поєдинок національної першості. Передусім, концентруємося на цих іграх. А коли прийде час поєдинку з "Аяксом", будемо готуватися безпосередньо до нього.

- Газзаєв казав, що Шевченку варто було б відпочити перед матчем з "Аяксом". Як ви на це дивитеся?

- Я гравець збірної й із задоволенням прийняв виклик Мирона Маркевича. Йому вирішувати, кому грати, а кому ні. Від себе можу сказати: якщо мене запросили, я буду грати.

- Які ваші фізичні кондиції?

- Нормальні. Звичайно, відчувається втома, але це нормальне явище після напруженого ігрового періоду.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер