Андрій Шевченко: «Дивно, що «Дніпру» не забив»

Минуло майже два місяці після повернення Андрія Шевченка до «Динамо». За такий короткий термін без нього вже складно уявити атаку команди. Єдине, високою результативністю Андрій поки не відзначається. Будемо сподіватися, з часом прийде й це. Після перемоги «Динамо» над «Дніпром» Шевченко поділився враженнями про матч із журналістами.

- «Динамо» перемогло, але мали місце суперечливі моменти, які стосуються суддівства. Я їх обговорювати не буду. Коментувати рішення судді – не моя справа. Ми грали в більшості, створили більше моментів і перемогли закономірно.

- Після матчу в Мілані «Динамо» виглядало втомленим...

- Так, і це нормально. У Мілані ми відіграли дуже важкий матч. Плюс переліт в обидва боки. «Дніпро» ж готувалося до цієї гри довше, ніж ми. У них був спокійний тиждень, без ігор.

- Стадіон у Дніпропетровську невдалий для вас? Сьогодні знову влучили у стійку…

- (Сміється) Так, знову стійка, тільки вже інша. Можливо, хоч наступного разу м'яч все ж таки залетить у ворота.

- Що ви сказали Пашаєву, коли підбігли до нього після його порушення проти Нінковича?

- Стрибати вперед двома ногами – це завжди небезпечно. Можна завдати серйозної травми. За останній час я бачив багато ситуацій, коли футболістам ламали ноги. Тому першим моїм бажанням було сказати йому, що так не можна грати. Тим паче, що він вже не встигав за Нінковичем. Друге питання, яку картку мав показати суддя – червону, синю чи зелену. Всі розуміють, що це порушення, за яке потрібно карати.

- Якби «Дніпро» грало в повному складі, було б важко перемогти?

- «Дніпро» - хороша команда, в якій грають мої партнери по збірній. Хлопці останнім часом показують позитивний результат, тому всі знали, що матч буде для нас непростим.

- Який ваш фізичний стан? Відчуваєте, що вже близькі до оптимальної форми?

- Я почуваю себе добре, отримую задоволення від футболу. Дивно, що сьогодні не забив, але, гадаю, гра вдалася. Я мав багато хороших моментів.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер