Андрій Шевченко: «Судячи з гри команди, все буде гаразд»

Андрій Шевченко: «Судячи з гри команди, все буде гаразд»

Для «Динамо» та нападника команди Андрія Шевченка кубковий матч із «Шахтарем» склався невдало. Команда програла, а її лідер у першому таймі нічим не зміг їй допомогти. Про причини поразки, та які висновки з неї будуть зроблені, Андрій розповів після завершення матчу.

- Своєю грою задоволені? Після першого тайму вас замінили…

- Ви знаєте, я вважаю, що «Динамо» добре зіграло. Але припустилися помилкок в обороні і трохи не пощастило з реалізацією своїх моментів. Ми вели гру, атакували, повторюся, дуже гідно грали. За такої гри «Динамо» сьогодні мало вигравати. «Шахтар» виявився хорошим виконавцем, вони використали всі моменти, які виникали впродовж гри. Скористалися з наших помилок і перемогли.

- Ви знову говорите про реалізацію моментів...

- Ось бачите, десь немає везіння. Саша (Алієв) у стыйку влучив за рахунку 2:1, був ще удар, але м'яч влучив у плече Рибки. У першому таймі досить-таки непогані моменти виникали, але… «Шахтар» спромігся реалізувати свої атаки й перемогти.

- Тепер команді легше буде, адже вилетіли з Кубку України?

- Ну, як так відповісти? Команда має тримати певний рівень. Ми добре граємо, всі гравці викладаються на футбольному полі, є хороша взаємодія. Команда грає першим номером, потрібно втримувати планку.

- Можна сказати, що «Шахтар» не давав вільних зон для атак та перекривав усі можливості забити?

- Матч сьогодні був цікавий. «Шахтар» відійшов від своєї гри. Менше, ніж зазвичай, контролював м'яча, намагався грати більше другим номером. Вони використали вільні зони, тому в «Динамо» було менше простору. Зате ми більше володіли м'ячем. За моментами гра сьогодні мала завершитися мінімум унічию.

- Швидкий гол не шокував, а потім ще й другий?

- Такий поштовх мав бути – нічого не поробиш. Але команда не зупинилася, не опустила руки. Ми продовжували грати у свій футбол, контролювали м'яча, шукали вільні зони, створювали моменти. Один момент реалізували, а в другому таймі продовжили атаки.

- Як будете готуватися до наступного туру?

- У нас зараз дуже важкий період, команда зобов'язана зібратися із силами. На нас чекають ключові два тижні, які потрібно провести на хорошому рівні. Судячи з гри команди, все буде гаразд.

- Ви сьогодні в деяких моментах йшли до кінця, не побоючись отримати травму…

- Це принциповий матч, ніхто нікому не хотів поступатися. Я намагався грати обережно. Були суперечливі ситуації у грі, але я не вважаю, що грав занадто грубо. Момент із Едуардо – суто ігровий.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер