Андрій ШЕВЧЕНКО: «У першому таймі очікував від «Динамо» більшого»

Андрій ШЕВЧЕНКО: «У першому таймі очікував від «Динамо» більшого»

Після гри колишній форвард нашої команди та збірної України люб'язно поділився враженнями від гри з кореспондентом офіційного сайту «Динамо» Київ.

- Як уболівальник «Динамо», звичайно, я дуже засмутився через підсумковий результат. Другий тайм кияни розпочали дуже добре, був чудовий шанс зрівняти рахунок, але, на жаль, не використали його. Коли ти не використовуєш свої моменти, дуже важко переламати перебіг гри.

- Сьогодні було два різних тайми – до перерви команда грала менш активно, ніж після поновлення гри...

- У першому таймі, справді, чекав від «Динамо» трохи більшого. Після перерви, не реалізувавши хороший момент, напевно, позначилася знервованість. «Металісту» вдалося забити другий м'яч, після чого вже важко було розраховувати на позитивний результат.

- Два м'ячі, які пропустили після стандартних положень, – забагато для «Динамо»...

- Про це казав і Олег Блохін, коли ми з ним сиділи на трибуні. Є моменти, в тому числі під час виконання суперником стандартних положень, коли необхідно дотримуватися установки головного тренера. Напевно, хтось втратив свого гравця, що і призвело до взяття воріт в обох випадках.

- Ви не заходили до команди в роздягальню?

- Ні. Гадаю, всі хлопці зараз засмучені підсумковим результатом.

- А з футболістами, тренерами «Динамо» спілкувалися?

- Я сидів на трибуні з Олегом Володимировичем та Резо Чохонелідзе – з ними і вдалося поспілкуватися.

- До Харкова приїхали у своїх справах чи підтримати команду в матчі з «Металістом»?

- Мене запросили до Харкова на відкриття турніру з гольфу, і, звичайно, я не міг втратити можливість відвідати матч за участю «Динамо». Тим паче, зараз відповідальний період для команди, і я вирішив підтримати хлопців на стадіоні.

- Ви отримуєте тренерську ліцензію. Як проходить навчання?

- Усе добре. В мене зараз є час для того, щоб отримати певні знання. Коли закінчу тренерську школу, буду думати про свою майбутню кар'єру.

www.fcdynamo.kiev.ua


* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер