Андрій Сосницький: «У грі «Динамо» стало більше непередбачуваності»

Андрій Сосницький: «У грі «Динамо» стало більше непередбачуваності»

«Динамо» – «Шериф». Передматчева прес-конференція

Поки футболісти «Шерифа» готувалися вийти на тренування на поле стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, головний тренер команди Андрій Сосницький і півзахисник Олександр Єрохін провели регламентну прес-конференцію

- До завершальної гри групового турніру погода внесла свої корективи. Ми хотіли готуватися до матчу в Києві лише на натуральному газоні, але останню гру чемпіонату довелося зіграти на штучному покритті. Сподіваюся, перехід назад, на натуральне поле, не позначиться на грі нашої команди. Ми чудово усвідомлюємо, з яким суперником граємо. Хоча акценти в турнірній таблиці практично розставлені, нашій команді та її гравцям нечасто доводиться грати з командою «Динамо». Ми налаштовуємося серйозно, жодних побоювань немає. Присутні зібраність і концентрація. Як складеться гра, подивимося завтра. Сподіваюся, до її перебігу погода корективів не внесе.

- Після матчу в Тирасполі з «Динамо» пішов Газзаєв. Завтра матч, можливо, буде останнім для Лужного. Рок «Шерифа» над «Динамо» не стоїть?

- В жодному разі. Що сталося в тому матчі з «Динамо» – вже історія. Ми видали хороший за якістю матч. Плюс, мала місце вдача. У «Динамо» не все склалося, як вони хотіли. Завтра буде матч-відповідь, на чудовому стадіоні. Тренери приходять і йдуть. Головне, щоб команда продовжувала робити свою історію.

- Гравці «Динамо» стверджують, що їм принципово виграти за сумою двох матчів. Для вас це теж важливо?

- Ми будемо старатися, я в цьому не сумніваюся. Весь запас моральних і фізичних сил ми покажемо на полі. Нам важлива якість продемонстрованої гри, налаштовуємося і хочемо досягти позитивного результату. Прагнення не програти в нас величезне.

- Переглядаючи останні ігри «Динамо», якісь зміни помітили?

- Кожен тренер вносить до гри свої корективи. Зараз в атаці Єременка висунуто ближче до воріт, стало більше непередбачуваності. В атаці у «Динамо» підбір гравців європейського рівня. Наше перше завдання – позбавити суперника простору, не дати футболістам зіграти індивідуально

- На матчі будуть скаути зарубіжних клубів, вони, в тому числі, будуть дивитися і на вашими гравцями. У вас така інформація є, чи збирається «Шериф» розлучатися з лідерами?

- Мені, як тренеру, цього не хотілося б. У «Шерифа» є стрижень у грі, тепер потрібно підвищувати її рівень. На кожен наш міжнародний матч приїжджають скаути. Це ще одна з мотивацій для хлопців – показати себе перед зацікавленими людьми.

- Чи доводилося вашій команді грати за такої низької температури?

- За таких погодних умов не грали. Тим паче, це не прохідний, а відповідальний матч. Як він складеться, покаже гра. У розмовах із хлопцями жодної тривоги не помічав.

* * *

Думкою про майбутню зустріч поділився півзахисник Олександр Єрохін:

- Настрій ігровий, жодних передвідпускних думок у нас немає. Прикро, що цей матч нічого вирішує. Хоча, «Динамо» в разі успіху може посісти перше місце, а ми – третє. Добре, що можемо побачити свій рівень у грі з командою рівня «Динамо».

- Як і в першому матчі, ви будете шукати шанс забити м’яч так само?

- Це ігрова ситуація. Якщо ще раз вийде так забити, я буду лише радий.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер